u novom broju magazina gloria

Baby boom među zvijezdama: Stižu blizanci!

Glumice, pjevačice i TV voditeljice u najljepšem su razdoblju života: iako su teže nego ikada, izgledaju odlično, ne odustaju od seksi odjeće i vježbanja te poslovnih angažmana, a prije dolaska prinova - među kojima su i tri para blizanaca - uživaju u masažama i shoppingu.

Ove sezone nose se - blizanci. Isti dan kada je pop diva Beyoncé objavila vijest da će njezina obitelj uskoro dobiti dva nova člana, to je učinila i zagrebačka TV voditeljica Nevena Rendeli Vejzović. Njezini 'duplići' na svijet bi trebali pristići početkom kolovoza, a jednojajčane blizanke glumice Mirne Medaković Stepinac tri mjeseca ranije, početkom svibnja.

Dok je američkoj glazbenici ovo druga trudnoća pa već zna što je očekuje (kao što je, primjerice, 25 kilograma viška zbog čega je ovog puta drastično promijenila prehranu), domaće zvijezde u avanturu roditeljstva upustile su se prvi put. Mirna Medaković Stepinac pobožno vježba mišiće leđa - jer ona podnose najveći teret, a zagrebačka TV voditeljica je zbog trudnoće prestala trčati i okrenula se jogi.

Osim njih, prinove u obitelji očekuju i zagrebačka voditeljica Mirna Maras Batinić, glumica Vanda Winter te holivudske zvijezde Marion Cotillard, Natalie Portman te Amanda Seyfried. Sve o njihovim trudničkim režimima, načinu prehrane i beauty rutini u drugom stanju pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je na kioscima od 9. veljače!

Linker
13. travanj 2024 09:31