Stiže nova Gloria IN!

Detalji koji čine razliku! Sitne stvari za ljepši, ležerniji i kreativniji život

Novi broj magazina Gloria IN posvetili smo sitnicama koje znače sve. Izrazite kreativnost malim stvarima, svi znaju - ljepota je u detaljima.

Novi broj Glorije IN posvećen je - detaljima. Oni upotpunjuju, naglašavaju i oplemenjuju, bez obzira na to je li riječ o modi, šminkanju ili gastronomiji. Za početak vam predstavljamo najomiljenije ženske dodatke - torbice i cipele - koji će zadovoljiti različite stilove. Na svoje će, stoga, doći i romantičarke, i zavodnice, i boemke.

Blistajte i na vrućinama, a osvježenje potražite u šarenim koktelima!

Muškarcima su detalji također važni, pa smo za njih pripremili komade zahvaljujući kojima će zablistati unatoč ljetnim vrućinama. A savršeni ukras mogu biti i buketi cvijeća kakve izrađuje američki modni dizajner Jason Wu, poznat po romantičnim, cvjetnim kreacijama. Njegova mirisna umjetnička djela nadahnut će vas da pokažete vlastitu kreativnost.

Ona se može izraziti i make-upom, koji u ljetnim danima treba biti efektan, ali jednostavan. Zato je dovoljno naglasiti samo jedan dio lica, jer i ovdje vrijedi pravilo da je ljepota u detaljima. Dobro to znaju dečki iz brenda Botanica koji sami priređuju sastojke za koktele. Riječ je o začinima, cvijeću i voću koji omiljenim ljetnim pićima daju nezaboravan okus.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

U novom broju magazina Gloria IN čitajte i ove teme:

TOP LISTA Boja lavande

NAKIT Luksuzni svijet obitelji Borromeo

ŠIK DODACI Elegancija u tri slike

TREND Nadahnuće morem

KREATIVCI Hit japanke domaćeg brenda

MUŠKA POSLA Dotjerani na +35

LJETNI MAKE-UP Ljepota u jednom potezu

LJETNO OSVJEŽENJE Kokteli s hrvatskim potpisom

Linker
15. travanj 2024 11:57