Nova Gloria IN je na kioscima!

Donosimo najljepše ljetne sandale i prozračne komade od satena

U najvrućim mjesecima u godini dobrodošao je osjećaj hlađenja koji nam pruža glatka i sjajna površina svilenog ili pamučnog satena.

S dolaskom vrućih dana biramo odjevne predmete koji će nam garantirati osjećaj prozračnosti. Lan i pamuk klasični su sezonski favoriti, no želite li da vašu preplanulu kožu mazi nešto ženstvenije i elegantnije, odaberite saten. Glatka i sjajna površina svilenog ili pamučnog satena ne obećava samo chic dojam nego i osjećaj hlađenja, itekako dobrodošao u najvrućim mjesecima u godini, pa smo za vas izdvojili hit komade iz dućana i lookove s ovosezonskih revija.

U novom broju donosimo i izbor najatraktivnijih ravnih sandala prikladnih za sve dnevne i večernje izlaske te modni intervju s trenutačno najpopularnijim frajerom u zemlji - brazilskim modelom Pedrom Soltzom, pobjednikom showa “Ples sa zvijezdama”, koji nam je otkriva svoje modne favorite i slabosti.

Kad je pak beauty svijet u pitanju, ovaj tjedan odlučili smo zaviriti u - dekolte. Sezona dubokih izreza je počela, a njega kože vrata i grudi itekako je važna želite li sačuvati njihovu mladolikost. Koža na tom dijelu tijela mnogo je tanja nego ona na licu, praktički je lišena masnog tkiva i ima malu količinu lojnih žlijezda pa zbog toga brže gubi vlagu i sklonija je preuranjenom starenju pa traži pojačanu, specijaliziranu njegu. Uživajte u toplim danima - punim plućima!

image

Nova Gloria In

PRODUKCIJA GLORIA
Linker
19. travanj 2024 16:13