VEDRAN PETEH
17 godina je bilo dovoljno

Dunja Mazzocco Drvar pozdravila se s gledateljima: 'Gotovo je, odlazim s televizije!'

Popularna RTL-ova prognostičarka povlači se s malih ekrana i kreće u borbu za održivi razvoj kod novog poslodavca, a uz tektonski pomak u karijeri proživljava i privatni preokret. Kako se nosi s novim životnim promjenama, otkrila je samo za magazin Gloria.

"Iako su pred nama neizvjesni dani - jer se u javnosti sve češće spominju moguće nove restrikcije zbog koronavirusa - to nije razlog da pokleknete duhom, padnete u depresiju i zatvorite se u svoja četiri zida. Dapače, možda je upravo sad pravi trenutak da napravite odlučan rez u životu! Ovog ljeta to je učinio naš proslavljeni nogometaš Dejan Lovren. Nakon šest savršenih godina oprostio se od engleskog kluba Liverpool te se otisnuo u novu profesionalnu i životnu avanturu - u ruski Sankt Peterburg. I omiljena televizijska prognostičarka Dunja Mazzocco Drvar, koja je godinama ‘vedrila i oblačila’ s malih ekrana, hrabro je zakoračila u novu životnu fazu." optimistično opisuje samo neke od ekskluziva novog broja magazina Gloria naša urednica Alenka Ostrihon.

I doista, ovaj broj pun je dobrih, prije svega pozitivnih priča, koje nam pokazuju kako nije baš sve tako crno, a nadamo se da će i vas inspirirati da promislite o promjenama koje će vas učiniti sretnijima, zadovoljnijima i ispunjenijima.

sir george v fistonich i nevio pintar zagreb 10092013 foto posavec
IVAN POSAVEC / CROPIX

Nevio Pintar otkriva sve o životnom zaokretu omiljene TV prognostičarke

- Mene ćete najbolje upoznati gledajući kroz moje oči, ne u moje oči - rekla mi je Dunja Mazzocco Drvar aludirajući na fotografije što ih objavljuje na svojem Instagram profilu. Kako baš i nisam vizualni tip, bilo mi je draže porazgovarati s popularnom meteorologinjom koja je sve iznenadila odlukom da dugogodišnju uspješnu televizijsku karijeru zamijeni manje vidljivim, ali društveno korisnijim radom na održivom razvoju. Ni baba vračara ne bi mogla prognozirati sve to što se posljednjih mjeseci dogodilo prognostičarki Dunji: osim novog, nepredvidivog vala u njezinom profesionalnom životu, još osjeća posljedice razornog seizmičkog vala koji je poharao i njezin dom na zagrebačkoj Šalati. Premda joj se život vrtoglavo pretumbao u svakom pogledu, nije zdvajala, nego je i u toj cikloni neizvjesnosti smogla snage za novi početak.

O svemu je sinoć obavijestila i svoju vjernu publiku pred malim ekranima, ali i pratitelje na Facebooku riječima: "Preuzimajući punu odgovornost za nezadovoljstvo građana ljetom 2020., podnosim ostavku na mjesto dežurne meteorološke vještice. Umjesto svakodnevnom prognozom bavit ću se klimatskom krizom (da, to postoji!), a gledatelje RTL-a ostavljam u sigurnim rukama mladog prognostičarskog tima. Meni je 17 godina ekrana bilo sasvim dovoljno. Ostanite mi vedri!"

ARHIVA GLORIA

Kruno Petrinović razgovarao je sa sarajevskim glumcem koji je prebolio koronu

Sarajevskog glumca Emira Hadžihafizbegovića poznajem već dvadeset godina - tijekom kojih je svojim ulogama obilježio dvije kinematografije - bosanskohercegovačku i hrvatsku, ali ne pamtim da sam ga ikad vidio mršavijeg i iscrpljenijeg nego sada, nakon borbe s koronavirusom. U dva tjedna izgubio je osjete okusa i mirisa, prebolio upalu pluća i trpio žestoke bolove pa je zbog toga 59. rođendan, koji obilježava 20. kolovoza, baš na dan izlaska ovog broja Glorije, dočekao osam kilograma lakši.

Split 01082020  
Dejan Lovren snimljen u njegovom hotelu Joel u Novalji                                                                   Foto : Sasa Buric  / Cropix
SAŠA BURIĆ / CROPIX

Damir Leljak donosi nam ekskluzivni intervju s Dejanom Lovrenom

S hrvatskim nogometnim reprezentativcem Dejanom Lovrenom želio sam napraviti intervju još prije godinu dana, kad je lansirao parfem, no spletom okolnosti ta mi se prilika pružila tek ovog ljeta. Isplatilo se čekati jer tijekom razgovora - prije kojeg sam, priznajem, imao tremu - iskreno je i otvoreno pričao o svojem sportskom i privatnom životu. Nije mu uvijek bilo lako, no Dejan je, svjestan da bez muke, truda i odricanja nema ni uspjeha, sve izazove prevladao te postao i uspješan poslovni čovjek. A koliko je izdržljiv i discipliniran, pokazao je i time što je prije našeg razgovora odradio trening u teretani na otvorenom, u sklopu svojeg hotela na Pagu. I to na 35 stupnjeva, što je s posebnim guštom ovjekovječio naš splitski fotograf Saša Burić.

Ne propustite! Velika nagradna igra magazina Gloria & Meblo tradea

OSVOJITE DJEČJU SOBU ‘MALI PRINC’ PO SVOM IZBORU U VRIJEDNOSTI 30.000 KUNA

KAKO IGRATI?

PRIKUPITE 2 KUPONA! Pronađite ih u Gloriji 20. i 27. kolovoza.

Ako ste koji od dva propustili, potražite JOKER kupon u Gloriji 3. rujna, koji zamjenjuje jedan propušteni.

Čitko ispunjene kupone pošaljite na adresu navaedenu u magazinu Gloria.

U izvlačenje ulaze sve pošiljke s ispravno popunjenim kuponima pristigle do 14. rujna 2020. u 10 sati.

Ime dobitnika bit će objavljeno u Gloriji 17. rujna 2020.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.


U novom broju magazina čitajte i ove teme:

KAMALA HARRIS Nova nada Amerike

ANJA ŠIMPRAGA Punim gasom u političku arenu

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ Korona me nije slomila

SUPERMODELI DEVEDESETIH Veličanstvena generacija

LJEPOTA Ljetni rituali Renate Sopek

MOJ DOM: KATARINA MILIČEVIĆ Kao u hotelu s pet zvjezdica

KUHINJA: HRVOJE KROLO Kreativni tanjur televizijskog novinara

FELJTON: SEAN PENN Ukroćeni holivudski buntovnik

Linker
16. travanj 2024 23:29