tjedan ženske snage

Gloria.hr nagrađuje povodom Dana žena! Pratite nas na Instagramu i svaki dan osvajajte divne nagrade

Povodom Dana žena magazin Gloria nagrađuje svoje vjerne čitateljice. U tjednu posvećenom ženskoj snazi, odlučili smo s našim dugogodišnjim vjernim partnerima darivati vas tijekom dana koji su pred nama.

Snažne, nježne, intuitivne, pametne i sposobne - jednom riječju 'žene'. Inspiriraju nas sve one koje su se tijekom povijesti borile da bi za nove generacije izborile ravnopravnost i otvorile prostor nekom novom svijetu. Onom u kojem danas sretno slavimo ženstvenost u ljepoti njezine različitosti.

Kako bismo razveselili sve vas žene, sve vaše voljene žene i sve one koje vas svakog dana inspiriraju da budete najbolja verzija sebe, s našim smo vjernim partnerima odlučili ovaj tjedan učiniti tjednom slavlja ženske snage.

Tim povodom, naši su se vjerni partneri potrudili da našim čitateljicama poklone darove koji će ih podsjetiti zašto je tako dobro biti žena. Borboleta Gift Box podsjetit će vas, stoga, na važnost međusobne podrške i povezivanja, a vrhunski kozmetički brend Skintegra na ljepotu koju donosi svakodnevna briga o sebi.

Biti najbolja verzija sebe najveći je poklon koji si možete dati, a pritom je važna briga o seksualnom i intimnom zdravlju. Podsjetit će vas na to Intimina, čije menstrualne čašice koriste žene diljem svijeta, ali i Lelo, koji svojim proizvodima radi na osvještavanju seksualnog zdravlja i zadovoljstva žena. Vinart, pak, podsjeća na užitke koji donose dobri okusi i mirisi.

image
Tko su vaše najvažnije žene, zašto su vam važne, zašto vas inspiriraju? Otkrijte nam i igrajte se s nama.
SHUTTERSTOCK

Kako se uključiti!

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil našeg vjernog partnera koji tog dana daruje nagradu
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je, tagirati ženu koja vas posebno inspirira te objasniti zašto vam je baš ona toliko važna

Budite tu jedna za drugu! Ujedinjene žene mogu sve!

Sretan vam Dan žena!

Linker
19. travanj 2024 16:10