Uključi se i osvoji!

Gloria i Jack&co. daruju vas vrijednim poklon bonom za vašeg dlakavog prijatelja

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas naše čitatelje daruje Jack&Co., salon za njegu i uljepšavanje i concept store Nike Fleiss.

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Partner našeg velikog rođendanskog nagradnog natječaja na Instagramu je i Jack&Co. Nike Fleiss, novootvoreni zagrebački salon i concept store za kućne ljubimce i njihove vlasnike, koji vas daruje vrijednim poklon bonovima na proizvode i usluge za vaše kućne ljubimce.

Jack&Co. je prije svega priča o ljubavi prema psima i životinjama općenito. "Odrastajući uz životnije nije mi dugo trebalo da shvatim da život bez životinje u kući nije život. U mom slučaju su to pretežito bili psi, tu i tamo bi se našla koja mačka, hrčak, papiga I zlatna ribica udruštvu kornjače no nakon iskustva držanja životinja 'zatvorenima' shvatila sam da to ne želim više nikada. To su savršena stvorenja i zaslužuju biti slobodni, poručuje Nika Fleiss.

image
Poklon bon Jack&Co. vrijedi za usluge ili za asortiman.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Kako se uključiti

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @Jack&co.
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera

Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

image
Jack&Co. grooming i pet store NIke Fleiss.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Nakon skijaške priče Nika se posvetila obrazovanju u marketinku te radu u struci, no napokon je u 35. skupila hrabrosti i krenula sama u svoju priču. "Priču o ljubimcima i svijetu bezuvjetne ljubavi primanja I davanja. Nešto o čemu sam sanjala od malih nogu no dobila sam isključivo kroz bića na četiri noge (roditelji su ovdje izuzetak). I evo me, u svom svijetu napokon", kazala je Nika.

Iza naziva Jack&Co. stoje dva četveronožna ljubimca - Russelli Jack i Coco. Kako je prije njih u Nikinom životu već bilo pasa i životinja te će biti i nakon njih, odluka o imenu brenda uopće joj nije bila teška jer ime u sebi nosi simboliku.

image
Jack po kome je cijeli salon i dućan dobio ime.
PROMO

"Zašto je Jack nositelj te priče? Jer jednostavno vjerujem i osjećam da je Jack moja ovozemaljska srodna duša u životinjskom obliku. On i ja imamo neki svoj svijet bez obzira što smo većinu života odvojeni i na drugim adresama no to je pas koji je osjećao da ja dolazim doma prije nego bi mi to sami treneri obznanili. Jack bi samo sjeo pored vrata i čekao, nekad par sati nekad i dan, ovisno o tome kako sam daleko bila no svaki put je to obilježio na svoj način", objasnila je naša bivša skijašica i pokretačica brenda Jack&Co.

Jack&Co je kuća puna ljubavi i poštivanja prema životinjama i njihovim ljudima. Mjesto gdje se svi osjećaju dobro, i dobrodošlo - bez obzira kupuju li ili ne. "Najveća nagrada mi je kada ljudi iz kvarta šeću ulicom, a psi sami od sebe skrenu na stepenice i sjednu ispred prostora, ili kada se životinja vraća nakon jednog tretmana, a pri tome ulazi mašući repom a ne jednom nogu prema izlazu. Za to sada živim, da svaki dan vidim jednu njuškicu koja maše repom i da se gledamo oči u oči na istoj razini gdje i pripadamo iako ja smatram da su životinje daleko iznad nas", ispričala je Nika.

image
FOTOGRAFIJE: VEDRAN PETEH/CROPIX

Dućan je koncipiran kao mali butik, concept store koji nudi nešto drugačiju opremu za pse. Prije svega izuzetno kvalitetnu i proizvedenu od prirodnih materijala i čistog dizajna koji ne narušuje izgled doma već ga obogaćuje.

Ista priča je i sa hranom, poslasticama i igračkama, kozmetikom. Nikina ideja je da će se u skoro vrijeme u Jack&Co. moći naći desetak najboljih svjetskih pet brendova te da i sama pokrenem proizvodnju no to je proces koji traje.

Neki od proizvoda su namijenjeni i psima i ljudima/kućanstvu te ja zato slogan Jack&Co. - for pets and living. Za ljepši, ugodniji suživot Vas i Vaših ljubimaca. "Ako ijednog psa ikada budem usrećila kao što oni usrećuju mene znam da je moj put ispravan", zaključila je Nika Fleiss.

image
Zadovoljni klijenti najbitniji su u cijeloj priči.
FOTOGRAFIJE: PROMO

VAŽNO!

Poklon bon na usluge moguće je iskoristiti do 1. svibnja 2021., a na proizvode do kraja godine.

Linker
19. travanj 2024 15:58