Slavljenički mjesec

Gloria slavi 27. rođendan: Pratite nas na Instagramu i svaki dan osvajajte vrijedne nagrade

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i, ako niste znali - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Već zavidnih 27 godina Gloria je u Hrvatskoj, pa i šire, sinonim za uvijek kvalitetan, relevantan, zabavan i pouzdan magazin. Svakog vam tjedna donosimo domaće i svjetske ekskluzive, intervjue, inspirativne priče, vijesti iz života slavnih, mode, ljepote, kulture, dizajna, gastro i preporuke za putovanja...

Uz tjednik Gloria, pripremamo jedinu i najdugovječniju reviju Jutarnjeg lista - magazin Gloria IN, luksuzni Gloria Glam magazin, specijale, posebna izdanja i "Biblioteku G.". Također, i putem našeg portala gloria.hr, te društvenih mreža Instagram i Facebook, svakodnevno vam pružamo uvid u najnovije vijesti i događanja na domaćoj i stranoj sceni, snimamo za vas videa i donosimo posebne projekte naših novinara i urednika od kojih ističemo Gloria Osobno kao jedan od novijih i najpraćenijih online projekata Glorije, ali i naše izdavačke kuće.

Na putu dugom gotovo tri desetljeća primili smo na tisuće vaših pisama, elektroničke pošte i poruka, a vašoj podršci i vjernosti imamo priliku svjedočiti svakog dana. Iz tog smo razloga za naš rođendan odlučili darivati - vas, našu vjernu publiku. Jer što je sreća, ako je nemaš s kime podijeliti...

image
Gloria slavi rođendan i daruje vjerne čitatelje!
GLORIA PRODUKCIJA/ISTOCK

Kako se uključiti

Sve što trebate je:

  1. zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  2. zapratiti profil našeg vjernog partnera koji tog dana daruje nagradu (partneri se kroz cijeli mjesec izmjenjuju)
  3. pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  4. dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  5. tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera


Hvala vam što nas čitate, pratite i što nam rado dijelite savjete kako da budemo bolji, brži i aktualniji. A posebno hvala svakom onom tko je s nama podijelio svoju priču i iskustvo.

Sretan nam svima Gloria rođendan! <3

Linker
18. travanj 2024 21:15