Naslovna fotografija za najavu Glorie IN
 Gloria
Stiže nova Gloria IN!

Hit do hita: Odlični savjeti za make-up prilagođen tenu i boji kose te light motiv ove sezone su...

Omiljeno subotnje štivo i ovog puta donosi pregršt zanimljivosti. Kultna ženska revija Jutarnjeg lista donosi priče o inspirativnim kreativcima, gastro užicima te novim modnim hitovima.

U novom broju kultne ženske revije, koju i ove subote na prodajnim mjestima možete pronaći u paketu s Jutarnjim listom, dobro raspoloženje potenciraju naše priče o inspirativnim kreativcima - kao što je inženjerka građevine Maja Lazić. Bivša asistentica na Građevinskom fakultetu u Zagrebu na roditeljskom imanju u Vraneševcima pokraj Slatine uzgaja kamilicu, različak, konoplju, lan... I pravi različite namaze za svoju brend Organica Vita, a proizvode - čak i u ova izazovna vremena pandemije koronavirusa - izvozi u Veliku Britaniju te prodaje preko Amazona.

Gastro rubrika donosi recepte za ukusne namaze

U našoj gastro rubrici i mi predstavljamo recepte za pripravu ukusnih namaza, koji bi vas mogli potaknuti da ovog vikenda doručkujete ili ručate u prirodi. A sve dok putovanja neće biti moguća na način na koji ste naviknuli, predlažemo da uživate u virtualnim turama kroz neke od najljepših svjetskih znamenitosti - koje donosimo u našem vodiču za izlet iz udobnosti vlastitog naslonjača.

Gloria IN
Na kioske uz Jutarnji list stiže još jedno izdanje kultne subotnje revije

Tena Bašić donosi savjete za idealan make-up

Optimizam jačamo i odabirom ružičastih ruževa, a uz savjete make-up artistice Tene Bašić možete odabrati idealnu nijansu u skladu vašim tenom, bojom kose, podtonom kože... Dobre modne vibracije šalje pak pogled na nove kolekcije odjeće inspirirane sedamdesetim godinama prošlog stoljeća i hipi pokretom kao i detalji ukrašeni motivom konja, simbolom snage koji nam sugerira - možemo, izdržat ćemo.

Do iduće subote!

Vaša redakcija Glorije IN


Novi broj magazina Gloria IN potražite subotom samo uz Jutarnji list ili online!

U ovoj kultnoj ženskoj reviji Jutarnjeg lista i ovoga vas puta čeka pregršt zanimljivih tema:

GALOP U STILSKE VISINE S hit motivom konja

VIRTUALNO PUTOVANJE Najljepšim svjetskim znamenitostima

USNE U PRVOM PLANU Sve nijanse ružičaste

GASTRO VODIČ Za savršen piknik

Linker
20. travanj 2024 04:00