novi broj glorije in

Istinski jesenski klasik! Donosimo 35 modela balonera s duplom dozom stila

Nema kreatora koji nije prema vlastitom stilu i ukusu redizajnirao ikonski komad ženske garderobe - baloner. Novi broj Glorije IN donosi najljepše primjerke s revija i iz dućana, ali i prijedlog s čim ga nositi: odjećom grafičkog printa iz šezdesetih koji se vratio na velika modna vrata

Baloner je dobio rese i zakovice, kapuljaču i veliki ovratnik, nabrane rukave i falde, a sašiven je ne samo od vunenog i pamučnog gabardena - tkanine tipične za izradu balonera - već i od kože, satena i tafta trendovskih pastelnih i maslinastozelenih nijansi. Ovisno s kojom ga se odjećom kombinira, može biti ozbiljan ali i seksipilan komad, a u novoj Gloriji IN pronađite 35 modela balonera s duplom dozom stila.

Uspješnu karijeru i milijunsko poslovno carstvo na svom je modnom izričaju izgradila danska influencerica Pernille Teisbaek, koju zovu kraljicom stila. Kopirajte njezine dnevne kombinacije i otkrijte kojeg se recepta kad je odijevanje u pitanju Pernille drži.

image
Pernille Teisbaek
CORNEL CRISTIAN PETRUS/SHUTTERSTOCK

Zanimljiva modna jesen i kaligrafija - hobi koji je postao novi trend!

Upečatljivi printevi veliki su modni hit, a ovu jesen obilježit će oni grafički iz perioda šezdesetih godina prošlog stoljeća, „prekopirani” s tapeta iz tog perioda. Kako ih nositi kombinirati, na filmskom festivalu u Veneciji pokazala je američka glumica Kristen Dunst, a nova Gloria IN donosi prijedloge najljepših komada u tom stilu.

U novom broju otkrijte i sve o novom it hobiju - kaligrafiji te prepišite recepte za najukusnije zimnice od poznatih domaćih gastro blogera.

image
Gloria produkcija
Linker
16. travanj 2024 00:13