nova gloria in

Jesen je nezamisliva bez kariranog! Donosimo it komade u omiljenom uzorku

Bez čega je modna jesen nezamisliva? Bez kariranog uzorka, naravno. Ove sezone u trendu nije samo tartan već i sitniji Prince de Galles uzorak, a kako ih nositi otkrijte u novom broju Glorije IN.

Odjevni predmeti od kariranih tkanina uvijek su dobrodošla nadopuna garderobe namijenjene uredu kao i studentskoj klupi, a ključni je ovaj put – karirano odijelo. Blejzer i hlače možete nositi zajedno ili odvojeno, a stilsku inspiraciju za sve vrste kockastih modnih kombinacija pronađite u novom broju Glorije IN.

Tartan je obožavala i princeza Diana, o čijem životu uskoro stiže još jedan film.

Drama „Spencer” posvećena je njezinom razvodu od princa Charlesa, a glumi ju zvijezda Sumrak sage, Kristen Stewart. Diana nije bila samo britanska kraljica srca već i svjetska ikona stila, čije modne izbore i danas vrijedi kopirati. Gloria IN donosi četiri stilska aduta a la Lady Di uz koje će vaša garderoba dobiti na eleganciji i atraktivnosti.

Novi broj otkriva sve o novom miljeniku modne industrije – američkom dizajneru vijetnamskog podrijela Peteru Dou, predlaže kakvu vrstu balerinki odabrati za prijelazno razdoblje te što odjenuti vikendom.

Ako ste u potrazi za idejom za nedjeljni izlet, Gloria IN vam predlaže – avanturu u podzemlju. Istražite ličku spilju Samograd i pećinski park Grabovaču, zavirite u hobitsku kućicu i poslušajte šumske orgulje. Čitajte Gloriju IN, inspirirajte se i uživajte u životu!

image
Gloria produkcija
Linker
19. travanj 2024 08:09