Nova Gloria IN donosi...

Klasika je uvijek IN! Donosimo izbor košulja s mašnom, visokih čizmi i kaputa za modnu peticu

U novom broju najdugovječnije ženske revije Jutarnjeg lista donosimo vam pregršt novosti i ideja koje bi vas mogle inspirirati. Fokusirali smo se na racionalniju stranu mode pa vam donosimo izbor najljepših zimskih modnih klasika. Uživajte u vikendu i Gloria IN magazinu!

Ova godina u mnogočemu je bila katarzična i filtrirala je važne stvari. Istodobno, to ne znači da smo se prestali veseliti sitnicama koje život čine ljepšim, samo smo postali racionalniji, pa tako i u kupnji.

Zato smo se, što se mode tiče, u ovom broju fokusirali na zimske klasike pa donosimo izbor najljepših kaputa, visokih čizama i košulja s mašnom kao komada s kojima smo uvijek dobro odjeveni. Baš kao i s dobrim parom traperica, kakve odnedavno po mjeri šiva dizajnerica Lana Puljić, koja nam je otkrila sve tajne savršenog jeansa u svojem zagrebačkom showroomu.

image
Shutterstock/Gloria IN

Ugostila nas je i Nikita Glasnović, reprezentativka u taekwondou, koja s posebnom strašću pristupa uređenju interijera, što je pokazala i svojim stanom u Splitu.

A strast Zagrepčanke Martine Franić je oblikovanje gline: u gastro bloku Martina otkriva recepte za jela poslužena u posuđu koje je sama izradila. Udobno se smjestite i uživajte u temama koje smo vam pripremili.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

image
Gloria IN

U novom broju magazina Gloria IN čitajte ove teme:

TOP LISTA Čudesni životinjski svijet u modi

FOKUS Traperice po mjeri dizajnerice Lane Puljić

SHOPPING Pregled stilskih evergreena: kaputa, visokih čizama i košulja s mašnom

LJEPOTA Trendovi u manikuri

INTERIJERI U domu reprezentativke u taekwondou Nikite Glasnović

GASTRO Umijeće kuhanja i posluživanja zaljubljenice u glinu Martine Franić

IZLET Zimska idila u Lipiku

Linker
17. travanj 2024 01:25