Feđa Aaron Bučić
u novom broju magazina gloria

Nepoznato lice Danijele Martinović: Težak put od boli do zadovoljstva

Splitska pjevačica odlučila je otkriti svoje nepoznato lice: prvi put u karijeri neće stati pred publiku da bi pjevala, već će u nadahnutom govoru svjedočiti o patnjama kroz koje je godinama prolazila i vješto ih skrivala od javnosti.

Kako postići zadovoljstvo - tema je ovogodišnjeg skupa koji TEDx Zagreb, podružnica najveće i najpoznatije globalne platforme za promicanje ideja vrijednih širenja, organizira 29. rujna u zagrebačkom kinu Europa. Bit će to prilika da se čuju brojna iskustva zanimljivih govornika među kojima je i splitska pjevačica Danijela Martinović (47). U 18 minuta, koliko traju govori, ispričat će kako je do zadovoljstva došla prolazeći kroz bol koju nitko nije vidio jer ju je vješto skrivala te se, kako kaže, naočigled svijeta sama rušila i sastavljala. To svoje duboko životno iskustvo prvi će put podijeliti s javnošću te tako pokazati svoju nepoznatu, duhovnu stranu.

Koja je bila njezina prva velika bol, koje je sve tehnike koristila da se oslobodi boli i što na sve kaže njezin partner Petar Grašo pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 27. rujna. Uz novi broj ne propustite 48 kupona s popustom do 40 posto u prodavaonicama diljem Hrvatske.

Linker
19. travanj 2024 03:47