Getty Images
LJUBAV BEZ GRANICA

Od Jamie koja spašava sestru, do Chrisa koji tješi brata - tko su najslavniji braća i sestre na svijetu?

Šanse za to da vaše dijete postane globalno popularno, bez obzira na sve moguće talente i sposobnosti, vrlo su male. No u ovim obiteljima to se nije dogodilo s jednim, već i s drugim, a ponekad i trećim djetetom. Riješite kviz i pokažite da znate tko su najpoznatiji braća i sestre na svijetu.

Još je lani Britney Spears (38) postala predmetom inicijative #FreeBritney, odnosno "oslobodite Britney". Radi se o tome da je poznata pjevačica još od 2007. godine, kad je pred paparazzima obrijala glavu na ćelavo, pod posebnim skrbništvom svoga oca Jamieja Spearsa bez obzira na to što se bliži četrdesetoj.

Nakon što je, pod teretom slave i neprestanog uhođenja koje su joj svakodnevno priređivali paparazzi, jednostavno izgubila mentalnu ravnotežu, sud joj je oduzeo pravo odlučivanja. To se ne odnosi samo na odluke vezane za upravljanje svojim značajnim bogatstvom i poslovanjem, već i na dobar dio privatnog života. Primjerice, Britney ne smije voziti, niti glasovati na izborima, a to nije ništa naspram činjenice da svog oca Jamieja mora tražiti dopuštenje i da zatrudni. Mjere su to uobičajene za okolnosti u kojima je riječ o mentalnoj bolesti, no fanovi pjevačice, kao i njezini suradnici, prijatelji i pojedini članovi obitelji smatraju kako Britney više nisu potrebne.

S početkom karantene Britney je iznova postala predmetom sprdnje zbog videa koje je objavljivala na društvenim mrežama, a za koje pak njezini obožavatelji tvrde da ih namjerno puštaju ljudi koji pjevačici ne žele sve najbolje.

Britney je ovih dana imala novo saslušanje o razvlašćivanju oca u kontroliranju njezinog života, no sud to ipak nije dopustio. Za Britney je ipak zablistala jedna svijetla točka i to u vidu njezine sestre Jamie Lynn (29). Jamie Lynn je sud dodijelio brigu o vođenju zaklada koje je Britney uspostavila za svoje dječake Seana Prestona (14) i Jaydena Jamesa (13). S obzirom na bliskost sestara, Britney je zbog te odluke suda ipak malo zadovoljnija.

RIJEŠITE I OVE KVIZOVE:

Koliko znate o Barbie!? Najpoznatija lutka na svijetu ne silazi s tog trona desetljećima
Koja je predivna glumica bila sestra Olivije de Havilland, a koje je bilo pravo ime Judy Garland? Riješite kviz i pokažite znanje!
Nisu uvijek bili u fokusu radnje, ali smo ih obožavali: Sjećate li se ljubavnih parova iz hit serija?

Osim u ovoj situaciji, Jamie Lynn u nekoliko je navrata branila svoju sestru i njezino pravo na privatnost, mir i zdravlje i govorila kako ona osobno nema pravo komentirati ništa što se tiče života slavne pjevačice bez njezinog dopuštenja. Jamie Lynn tako se svrstala na stranu onih koji su odabrali ljubav i obitelj ispred koristi, što u Hollywoodu baš i nije slučaj.

SAZNAJTE VIŠE O TEMI:

BRITNEY SPEARS ŽELI KONTROLU NAD SVOJIM ŽIVOTOM: DOSTA JOJ JE DA JOJ OTAC JAMIE SVE ODREĐUJE

OTAC BRITNEY SPEARS JE BIJESAN ZBOG SVEGA: 'KAKO BIH, DOVRAGA, MOGAO NEŠTO UKRASTI?'

Bratsku solidarnost pokazao je nedavno i Chris Hemsworth (37) zidom privatnosti oko svoga brata Liama (30), koji je poprilično patio nakon razvoda od supruge Miley Cyrus. Jednako su povezane i sestre s modnih pista Hadid, a i braća Jonas uvijek si "drže leđa".

Možete li vi razvrstati Nicka od Joea Jonasa ili se sjetiti kako se zove slavna sestra Olsen koja nije blizanka Mary Kate ili Ashley?

Riješite kviz i pokažite znanje:

Linker
23. travanj 2024 10:49