UZ NOVU GLORIJU

Odvojite vrijeme za svoje najdraže! Iskoristite Family days popuste do -50% samo uz Gloria kupone

Odradili ste pripreme za povratak u školske klupe, a sad je vrijeme za zajedničku zabavu! Uz Gloria kupone osigurali smo vam popuste do čak -50% popusta na najzabavnije pakete u Amazinga i i GRANDiA igraonicama.

U današnje je vrijeme svaki trenutak s obitelji dragocjen, a kako biste ga proveli na zabavan način, uz puno smijeha i lijepih uspomena - pobrinuo se Family mall, koji od 7. do 13. listopada ove godine obilježava Obiteljske dane.

Stoga, ne propustite priliku posjetiti najveći zabavnik park na osam tisuća četvornih metara i iskoristiti vrijedne kupone s popustima koje možete pronaći samo u novom broju magazina Gloria, koji je na kioscima od četvrtka, 7. listopada.

Amazinga i Igrandia oduševit će djecu svih uzrasta, na njima je samo da odaberu svoje najdraže atrakcije; trampolinski park, laser tag, VR park, climbing zone, cage ball, sky rider ili jedna od iGRANDiA CiTY tematskih soba. Dopustite najmlađim članovima obitelji da se na par sati izgube u magičnom svijetu igre, a vi za to vrijeme provjerite Links ponudu, pogledajte veliki izbor namještaja ili obavite shopping u Plodinama. Na kraju zabave i shoppinga izaberite jednu od svjetskih kuhinja i uživajte u zajedničkom ručku koji za vas pripremamo! Svaki član obitelji pronaći će nešto po svom ukusu, a desert vas čeka u Torterie Macaron slastičarni. Ako vam zatreba doza kofeina, Leggiero i Leggiero LOFT kuhaju vam vašu najdražu kavu!

Sve je spremno za idealno obiteljsko druženje, zato trk na kiosk po novi broj magazina Gloria, pa u Škorpikovu 11 na Obiteljske dane!

image
Samo u novom broj magazina Gloria potražite kupone s popustima za Family mall.
GLORIA
Linker
25. travanj 2024 23:08