LEYLA TANLAR / ALINA BOZ / FOTOGRAF MUHSIN AKGUN HURRIYET EK YAYINLAR
 FOTO: MUHSIN AKGUN / MUHSIN AKGUN
U NOVOJ GLORIJI

Prijateljske veze suparnica iz 'Tuđeg života'

Najveće suparnice u serijalu ‘Tuđi život’ u novom broju Glorije otkrivaju kako su uoči snimanja zamijenile uloge – nehotice ponavljajući sudbinu svojih likova koji su zamijenjeni u rodilištu – te govore da ih najviše uveseljava kad od obožavatelja dobiju ljubavna pisma istog sadržaja.

Premda su u serijalu “Tuđi život” ljute suparnice, školarke Cansu i Hazal, koje su zbog sličnog prezimena zamijenjene u rodilištu, na setu su postale dobre prijateljice. Turske glumice Leyla Tanlar (18) i Alina Boz (17) imaju i zajedničke obožavatelje, koji pretpostavljaju da se njih dvije privatno ne razgovaraju pa im šalju ista ljubavna pisma, čemu se one od srca smiju.

Kako ste dobile uloge u serijalu “Tuđi život”?

Alina: Zapravo smo Leyla i ja na kraju zamijenile uloge. Redatelj Cevdet Mercan pozvao me na audiciju za ulogu Cansu, a dodijelio mi ulogu Hazal.
Leyla: I nije pogriješio. Jer je meni uloga Cansu, koja nastoji svima ugoditi, mnogo bolje sjela nego prevrtljiva i zločesta Hazal, koja stalno nešto izmišlja i laže jer misli da se svijet vrti oko nje.

Jesu li imale tremu radeći s najpoznatijim turskim glumcima, kako usklađuju posao i školu te koje su im želje i planovi pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 12. svibnja. Uz novi broj ne propustite na dar prilog “Satovi & nakit” te poklon-bonove za kupnju s popustom do 30 posto!

Priredile: Maja Kuzmanović i Sonja Mlinar

Linker
19. travanj 2024 15:09