UnSplash
#BEACHBODY

Spremate se za kupnju kupaćeg kostima? Riješite test i otkrijte kakav bi vam tip najbolje odgovarao!

Roditelji s malom djecom već koriste ovo predsrpanjsko vrijeme da se "zalete" na obalu, uhvatiti malo (manje opasnog) sunca i naudisati zdravog morskog zraka. Spojeni vikend pred kraj lipnja označava i sezonu kupanja na svim gradskim bazenima, kupalištima uz rijeke i jezera... Drugim riječima - vrijeme je za skidanje u kupaće kostime!

U finale zime, nakon što je većina svijeta završila u karanteni, ljudi su se okrenuli uglavnom dvjema stranama - nadoknađivanju sna i odmoru ili pojačanom vježbanju. Slušali smo tjednima o rutinama vježbanja za ravnanje trbuščića, o setu vježbi za učvršćivanje stražnjice i o anticelulitnim dijetama. No dobar dio se opustio već nakon Uskrsa, dok neki jedva čekaju na plažama diljem zemlje skupljati poglede...

RIJEŠITE I OVE TESTOVE OSOBNOSTI!

Je li vrijeme? Uz pomoć jednostavnog testa procijenite jeste li spremni izreći sudbonosno 'da'
Rachel, Phoebe ili Monica: S čijim biste se životnim odlukama najlakše poistovijetili?
Štediša, razumni ili rasipni potrošač: Tko si u zamršenoj igri balansiranja kućnim budžetom?

No žene će se složiti kako ni holivudski trener ni dijeta po mjerama najboljih svjetskih nutricionista neće postići to da u jednom trenutku budemo zadovoljni baš svakim dijelom našeg tijela. Možda nam je na trbuhu ostalo ono malo "viška", koje je više koža, no svejedno "visi" ili ona krema ipak nije uspjela "razbiti" sav zločesti celulit. Ne postoji osoba koja će reći kako je apsolutno zadovoljna svojim izgledom, bez obzira na pohvalnu kulturu slavljenja svih oblika tijela.

Kako nam misli o našem vlastitom tijelu ne bi uništile toliko željeni odmor i uživanje u ljetu, pobrinuli su se modni dizajneri. Danas zbilja postoji rješenje za svaki oblik tijela, za naglašavanje svakog atributa i vizualno prikrivanje neželjene mane. A sve to uspjeli su s vrlo malo tkanine. Ako ste u tom šarenom svemiru kupaćih kostima izgubili nit o tome što bi vam najbolje odgovaralo, riješite naš test i otkrijete!

Linker
19. travanj 2024 10:08