Getty Images for Paramount Pictu
JESU LI VAM DRAGI ILI MRSKI?

Srpnjom dominiraju rakovi: Koliko dobro poznajete ove super frajere na zvjezdanom i zodijačkom nebu?

Od 22. lipnja do 23. srpnja zvjezdanim nebom vladaju rakovi. Kako se ti dani bliže kraju, pripremili smo vam mali test o frajerima rođenima pod tim znakom, ali onima koji su poznati i u prostranstvima showbiza.

Nisu rakovi svima omiljeni. Neki će ih nazvati preosjećajnima, neki će reći da su nesigurni. Oni koji su im se baš zamjerili kazat će da su rakovi poprilično manipulativni. No ovi vladari, za mnoge, najljepšeg dijela godine, svakako su posebni.

RIJEŠITE I OVE KVIZOVE:

Hrvatski 'Prijatelji' vladali su malim ekranima godinama - Koliko se dobro sjećate likova iz 'Bitangi i princezi'?
Koliko se dobro sjećate ludih avantura svima omiljenih Smogovaca?
Znate li tko je tko, a tko je bio s kim u omiljenim telenovelama koje su stare i po dvadeset godina?

Kada ste bliski s rakom, on će sve učiniti da bude vaš vječni i najbolji zaštitnici. Oni kojima su rakovi članovi obitelji znaju da će se taj zodijački znak o njima i za njih neprestano brinuti. Nekad i do ekstrema.

Rakovi znaju svijet gledati iz tuđe perspektive te suosjećati s tuđim neprilikama. No sve dok ih ne okrene na jednu drugu stranu. Naime, ponekad ih uhvati nalet sebičnosti, manipulativnosti i samožaljenja, no to je često karakteristika vodenih znakova. A baš kao i voda sama, taj period struja brzo odnese u nekom drugom smjeru.

Rakovi će se strastveno boriti za cilj do kojeg im je stalo, čak i ako se protiv njih u ringu pojavi Golijat. Stoga ih je dobro uvijek imati u svom kutu.

Ne čudi stoga što su među poznatim račicama glumica Meryl Streep, pjevačica Cynd Lauper te mlada zvijezda Ariana Grande. Među dečkima rakove nećemo navoditi, već vam dopustiti da sami pokažete koliko ih dobro poznajete u ovom kvizu:

Linker
14. travanj 2024 21:51