Reuters
Melania Trump

Upečatljivi modni odabiri nove prve dame Amerike

Trenutačno najpoznatija Slovenka našla se pod povećalom javnosti nakon što je postalo izgledno da će upravo ona zamijeniti Michelle Obamu. Supruga novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa bit će prva prva dama koja se slikala gola za muške časopise, ali i druga prva dama rođena izvan granica SAD-a.

Kao što je najavila, bavit će se dobrotvornim radom i borbom protiv cyberbullynga, ali osim njezinih aktivnosti naveliko će se pratiti i njezini modni izbori. Ako možemo suditi prema stylinzima u sklopu kampanje, očekuju nas elegantni dizajni, zvonasti rukavi i bluze s mašnama.

Former U.S. President Bill Clinton and Melania Trump greet each other before Republican U.S. presidential nominee Donald Trump and Democratic U.S. presidential nominee Hillary Clinton begin their presidential town hall debate at Washington University in St. Louis, Missouri, U.S., October 9, 2016.   REUTERS/Mike Segar - RTSRIWU
REUTERS

Dosad nije otkrila svojeg najdražeg dizajnera: nosila je kreacije srpske dizajnerice Roksande Ilinčić, ali i luksuznih modnih kuća Gucci i Ralph Lauren. Doći u Bijelu kuću nakon Michelle Obame koju su obožavali zbog njezinog rada, ali i besprijekornih modnih kombinacija neće biti lako. Najbolje dosadašnje stylinge nove prve dame o kojima se pričalo pogledajte u galeriji.

Cijelu priču o njezinom životnom putovanju iz slovenskog gradića Sevnice do Bijele kuće, ali i ostalim ženama klana Trump, pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 17. studenog.

Linker
24. travanj 2024 21:59