iStock
HOROSKOP 2017.

Veliki godišnji horoskop: Što nam predviđaju zvijezde u 2017. godini

Pred nama je pravo vrijeme da proniknemo u dubinu svoje duše i pokušamo se okrenuti istinskim vrijednostima - obitelji, djeci, dragim osobama te svemu što je dobro i što nas čini sretnima.

I kad nam se čini da je sve oko nas preteško podnošljivo, trebamo pronaći tračak sreće u malim stvarima. Takve nam barem signale šalju zvijezde sa svojih sjajnih beskonačnih staza. Vjerujete li u nebesku razmjenu energija, smjelo prihvatite izazove koji vas očekuju jer ćete na tom putu imati nevidljive, ali jake pomagače. Globalno gledajući, svijet će i dalje biti podijeljen, ratovi će se nastaviti, ni financijskoj krizi ne nazire se kraj... Ali baš zato će nam se nova ljubav, priznanje na poslu ili mali znak prijateljske pažnje činiti kao dar s neba i svjetlo kojim smo uspjeli obasjati vlastiti mikrokozmos. Ako pak niste sigurni da činite pravu stvar, pozabavite se japanskom zvjezdanom ‘matematikom’. Japanci su, naime, uvjereni da nam sudbina nije "zapečaćena" te da, dovodeći svoju energiju u konstelaciju s nebeskom, možemo izbjeći loše osobe i trenutke i živjeti mnogo sretnije.

Što nam predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski horoskop pročitajte u knjižici horoskopa za 2017. godinu koja vas očekuje na dar uz novi broj magazina Gloria. Saznajte kako promijeniti sudbinu na japanski način, ali i koji parfemi vam najbolje odgovaraju prema vašem horoskopskom znaku!

Linker
21. travanj 2024 08:12