Duje Klarić/CROPIX
Slatka tajna

Veselje u obitelji Kurbaša: 'Posebno me raznježilo kad sam doznao da će biti djevojčica'

Izazovi, kao što znate, ne prestaju, a napraviti zanimljiv magazin i ovoga nam je puta, moramo se pohvaliti, pošlo za rukom. Nadamo se da ćete uživati u čitanju, kao što smo i mi uživali kreirajući sadržaj za vas. Naši novinari i urednici ističu priče koje možete čitati samo u novom broju magazina Gloria.

Napraviti magazin u doba koronavirusa nije nimalo lako, jer je rad od kuće, kao što i sami znate, vrlo težak i ne poznaje radno vrijeme na kakvo smo navikli, no činjenica je isto tako da izvlači najbolje iz nas. Dokazuju to i teme novog broja magazina Gloria. Naime, i ovog smo puta uspjeli u namjeri da vam donesemo zanimljive i inspirativne priče.

"U moru loših vijesti, trudimo se pokazati kako život i dalje može biti lijep pa smo putem digitalnih veza otputovali u Provansu gdje Jagoda Buić, umjetnica nesalomljivog duha, i dalje stvara. S druge, pak, strane, naše poznate glumice i TV voditeljice otkrile su nam kako su ispušni ventil u doba koronavirusa pronašle na svojim terasama i u dvorištima. Snagu da izdrže daju im njihove obitelji, a isto uporište pronašla je i zvijezda naše naslovnice, TV voditeljica Romina Knežić. Međutim, osim lijepih stvari, karantena, nažalost, izvlači i ono najgore u ljudima. Stoga smo posebnu pažnju posvetili temi o obiteljskom nasilju koje je - zbog specifičnih uvjeta života - diljem svijeta u porastu. " istaknula je glavna urednica Alenka Ostrihon.

Shodno trenutnoj situaciji s pandemijom koronavirusa, darujemo sve svoje vjerne čitatelje. Kako znate, danas je izrazito važno paziti na osobnu i higijenu doma, stoga vam poklanjamo Sanytol - sredstvo koje pruža dezinfekciju bez izbjeljivača, a pritom uništava 99,9% bakterija, gljivica i virusa. Isprobajte i provjerite zašto Sanytol prednjači u izboru korisnika.

Također, donosimo i crtice naših novinara i urednika koji pišu kako su nastale njihove priče za ovaj broj magazina Gloria.


Diana Šetka otkriva slatku tajnu u obitelji splitskog glumca

Vedran Peteh

Splitski glumac Robert Kurbaša sasvim dobro podnosi karantenu u idiličnoj prirodi nedaleko od Samobora, kamo se preselio sa sinovima i suprugom Kristinom, koja će na ljeto roditi treće dijete. Našoj Diani Šetki otkrio je kako je njegova osam godina mlađa supruga u sedmom mjesecu trudnoće te kako jedva čekaju upoznati svoju malu djevojčicu. Upravo ga je spoznaja da Kristina nosi curicu, dodao je, najviše raznježila.


Feđa Kalebić vodi nas na virtualna putovanja

Ivan Posavec

Kako putovati u doba korone? Virtualno, naravno. Nakon izbijanja pandemije zbog toga smo promijenili ime rubrike Putovanje: umjesto priča o ‘stvarnim’ posjetima nekom atraktivnom odredištu, odlučili smo odvesti vas na putovanje uz pomoć web kamera, videozapisa, interaktivnih panoramskih snimki koje omogućuju da sami birate kut gledanja... Uostalom, prije svakog ‘stvarnog’ puta, na internetu tražimo korisne informacije: najbolji smještaj, restorane, turističke znamenitosti, a ako smo malo radoznaliji, zanimat će nas i običaji zemlje u koju odlazimo, njena kultura, gastronomija i još mnogo toga. Koliko smo samo puta vidjeli prekrasna mjesta na fotografijama, u filmovima ili videospotovima i pomislili: bilo bi lijepo otići tamo. Zato i pišemo o virtualnim putovanjima. Možda će vas ona potaknuti da zaista posjetite ta mjesta - kad se ponovno bude moglo putovati.


Snježana Dragojević Harapin donosi nam intervju broja

Privatni album

Nakon što smo završile s vrlo emotivnim intervjuom, voditeljica Romina Knežić rekla mi je da će blagdanski vikend pamtiti po rođendanu i koronavirusu. Naime, njezina je kći Zoya deveti rođendan proslavila baš na Uskrs, u društvu mame i bake, a Romina joj je unaprijed obećala da će joj ispeći tortu. Naravno, uz puhanje svjećica. Iako prolazi kroz teške trenutke, voditeljica nije skidala osmijeh s lica, sretna što su njezina mama Vilma, kći Zoya i ona skupa. Uvjerena je da će uz njih sve biti lakše...

Alenka Ostrihon razgovarala je sa suprugom 'prvog reketa' svijeta

Nevjerojatna je energija kojom isijava Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, koja mi je u sat i pol vremena druženja pokazala mnoga svoja lica. Glorijinoj ekipi ogolila se u potpunosti - kao brižna majka, zavodljiva supruga, odrješita poslovna žena te - humanitarka velikog srca. Moram priznati da me osvojila svojom iskrenošću: dok smo razgovarale, u jednom trenutku oči su joj se napunile suzama i osjetila sam da nasuprot mene sjedi žena od krvi i mesa, a ne samo poznato lice s naslovnica. S jedne strane krhka i emotivna, s druge strane žena lavica, sve je to Jelena, o čijoj humanosti ovih dana svjedoči i donacija od milijun eura, koliko su ona i Novak namijenili za nabavu respiratora u njihovoj domovini Srbiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

U novom broju magazina Gloria, koji je na kioscima od četvrtka, 16. travnja, čitajte i:

  • MRAČNE TAJNE KARANTENE Obiteljsko nasilje u doba pandemije
  • JAGODA BUIĆ Sigurno utočište u Provansi
  • BORIS JOHNSON Britanski premijer pobijedio koronu
  • STIL ŽIVOTA Fantastične ptice Garyja Jamesa McQueena
  • VRTLARICE NOVOG KOVA Terase i balkoni naših poznatih dama
  • KUHINJA: ALMIRA OSMANOVIĆ Četiri zdrava jela svaki dan

Uz novi broj Glorije ne propustite na dar i pakiranje Sanytola!

Linker
19. travanj 2024 01:27