Ines Stipetić / Hanza Media
Samo u novoj Gloriji

'Više me ne zovite Bucka': Vitomira Lončar nikad nije izgledala bolje, otkriva tajnu novog izgleda

Zagrebačka glumica, koja se proslavila pod nadimkom Bucka, u novom broju magazina Gloria otkriva kako su ona i suprug Ivica Šimić u sedmom desetljeću postali vitki, zdravi i poletni.

"Jeste li znali da u Hrvatskoj svaka druga osoba ima - višak kilograma? Neki su se s time pomirili, drugi ih se pokušavaju (uglavnom neuspješno) riješiti gladovanjem, a treći naprosto donesu odluku u svojoj glavi i bace se na posao. Ovoj posljednjoj grupi posebno upornih i tvrdoglavih ljudi pripada i zvijezda naše naslovnice, glumica Vitomira Lončar, koju još od 90-ih (kada je vodila TV emisije Limačijada i Malavizija) pamtim po nadimku Bucka. Nije Bucka nikada bila bucka u pravom smislu te riječi, više od pokojeg kilograma viška sjećam se njezinih vedrih očiju i širokog osmijeha te obraščića koji su joj bili zaštitni znak. Danas je Bucki 61 godina, ima jednako vedar pogled i široki osmijeh te čak 14 kilograma manje nego u proljeće 2019. kada ju je liječnica upozorila da je predebela i da joj višak kilograma ugrožava zdravlje", rekla je naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

U novom broju magazina Gloria ne propustite niti drugi od potrebna dva kupona za sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri Meblo tradea, jer najsretnijem čitatelju darujemo bon u vrijednosti 30 tisuća kuna, koji može iskoristiti na bilo koju dječju spavaću sobu iz asortimana "Mali princ".

U novom broju Glorije potražite drugi kupon i osvojite dječju sobu u vrijednosti 30 tisuća kuna!

Donosimo vam i aktraktivan popust od 30 posto u optikama Anda na sunčane naočale, dioptrijske okvire i kontaktne leće, ali i vrijednih osam kupona uz magazin emmezeta s popustima i do 30 posto.

Ines Stipetić posjetila je Vitomiru Lončar i njena supruga na Cresu

Posljednji put Vitomiru Lončar vidjela sam prije četiri godine pa je ovaj susret za mene bio poprilično iznenađenje - shvatila sam da Bucka više nije bucka. Sa zagrebačkom glumicom i osnivačicom kazališta Mala scena razgovarala sam samo dva dana prije nego što će sa suprugom Ivicom Šimićem otputovati natrag u Kinu, u svoj novi dom - zajedno lakši 26 kilograma. U vikendici u Ustrinama, na otoku Cresu, otkrila mi je kako joj je novi izgled promijenio život, a potom me pozvala da se njoj i suprugu pridružim u bazenu. Priznajem, nije mi baš bilo ugodno skinuti se u kupaći kostim uz to dvoje vitkih i vitalnih ljudi, koji su se vježbanjem i prehranom pomladili za barem dvadeset godina.

Omisalj 24.08.2020
Mirela Ahmetovic - nacelnica - kandidatkinja za predsjednicu SDP-a
foto vedran peteh

Kristinka Šćavina donosi životnu priču političarke Mirele Ahmetović

Rijetke su političarke koje s takvom lakoćom i spontanošću govore o privatnom životu poput načelnice Omišlja Mirele Ahmetović, nove kandidatkinje za predsjednicu SDP-a. Nema kod nje zabranjenih pitanja, igranja mačke i miša, zaobilaženja odgovora. Nije ni trepnula rekavši mi da, kad je muški rod u pitanju, ne voli ‘klimavce i mlitavce’ te da joj je najveći životni uzor majka Redžija, koja živi i radi u Beču gdje kao čistačica na pola radnog vremena ima veću plaću od načelnice male hrvatske općine.

novi vinodolski 14.08.2020
glumica - Branka Petric , kruno petrinovic
foto vedran peteh

Branka Petrić našem je Kruni Petrinoviću otkrila dosad nepoznate detalje iz svog života

Od beogradske glumice Branke Petrić, s kojom sam razgovarao u njezinu rodnom Novom Vinodolskom, doznao sam mnoge dosad nepoznate detalje o burnom životu koji je obilježila ljubav s našom prvom holivudskom zvijezdom, Bekimom Fehmiuom. Ali i naučio mnoge stvari, od kojih je najvažnija da se za izgubljenim gradom ne plače. Tu rečenicu izgovorila je Brankina baka, gledajući kako plamen guta obiteljsku kuću koju je pred njezinim očima u Drugom svjetskom ratu zapalila talijanska vojska. Upravo su te riječi postale Brankin životni moto, kao i spoznaja da je ljubav najjača sila, koja ne gasne ni nakon odlaska voljene osobe s ovoga svijeta.

Ne propustite! Velika nagradna igra magazina Gloria & Meblo tradea

OSVOJITE DJEČJU SOBU ‘MALI PRINC’ PO SVOM IZBORU U VRIJEDNOSTI 30.000 KUNA

KAKO IGRATI?

PRIKUPITE 2 KUPONA! Prvi je izašao u magazinu Gloria 20. kolovoza, a drugi pronađite u novom broju.

Ako ste koji od dva propustili, potražite JOKER kupon u Gloriji 3. rujna, koji zamjenjuje jedan propušteni.

Čitko ispunjene kupone pošaljite na adresu navaedenu u magazinu Gloria.

U izvlačenje ulaze sve pošiljke s ispravno popunjenim kuponima pristigle do 14. rujna 2020. u 10 sati.

Ime dobitnika bit će objavljeno u Gloriji 17. rujna 2020.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.


U novom broju magazina čitajte i ove teme:

PJER ŽALICA Koncentriran na mršavljenje

JACK SCHLOSSBERG Novi Kennedy u političkoj areni

LJEPOTA Make-up u korona stilu

INGA KOVAČIĆ SINDIK Antivirusni izum splitske inovatorice

STIL ŽIVOTA Nova uloga Tiffanyjeva dijamanta

MOJA OAZA: MATIJA VUICA Zeleni raj uz Neretvu

BORNA VUJČIĆ Pisanje kao terapija

KUHAJTE POPUT "PRIJATELJA" Knjiga recepata iz kultnog tv serijala

PUTOVANJE: MARGITA SOLDO Blogerica u obilasku Genove

FELJTON: PHYLLIS SCHLAFLY Žena je ženi vučica

Linker
27. ožujak 2024 21:44