Ines Ljubetić Fišer
HUMANITARNA REVIJA

Bivše misice s ponosom pokazale svoje prekrasne kćeri

Humanitarna modna revija održana je s ciljem prikupljanja aparata za limfnu drenažu, a tom prilikom neke od najljepših Hrvatica su s radosti uključile i najslađe članove svoje obitelji.

Ljepotice koje dugo nismo vidjeli zablistale su na humanitarnoj modnoj reviji City Modus u čast ženama oboljelim od raka dojke gdje su povele i svoje kćerke.

Ines Ljubetić Fišer

Na crvenom tepihu tako se u društvu Lune (12) i Leni (10) prošetala i nekadašnja televizijska voditeljica i bivša Miss Zagreba, Tihana Zrnić (39).


Ines Ljubetić Fišer


Ines Ljubetić Fišer

Glumica Natalija Đorđević pravo je osvježenje na modnim događanjima, a u kreacijama domaćih dizajnera prekrasno su izgledale i bivše misice Ivana Petković- Červa, Nina Slamić Gudeljević i Ivana Delač. Pratnja damama na pisti bili su glumci predvođeni Miranom Kurspahićem, Hrvojem Klobučarom, Andrejem Dojkićem i drugima.

Ines Ljubetić Fišer


Ines Ljubetić Fišer


Ines Ljubetić Fišer


Ines Ljubetić Fišer

Modna revija City Modus održala se drugu godinu zaredom, s ciljem podizanja svijesti javnosti o raku dojke, ali i pomoći oboljelim i liječenim ženama od ove bolesti. Sav prihod od revije namijenjen je udruzi P.I.N.K. life za kupnju aparata za limfnu drenažu koji će ženama oboljelim od raka dojke uvelike pomoći u postoperativnom liječenju.

Linker
16. travanj 2024 20:17