Slatkica na mamu

Hurem pokazala kćerkicu koja fura H&M haljinicu

Meryem Uzerli turska je glumica njemačkog podrijetla koju ćemo, čini se, zauvijek pamtiti kao Hurem iz jedne od najpoplarnijih turskih TV serija, 'Sulejman Veličanstveni' koja se prikazivala na RTL-u. Tu i tamo javno pokaže i kćerkicu, a ovaj je put malena nosila fora haljinicu iz H&M-a koja nam je zapela za oko.

Turska glumica svjetskoga glasa ima slavu i novac, no praktična je i zna gdje će na jednome mjestu pronaći odjeću za kćerkicu koja ionako za čas sve prerasta.

Njezina Lara Uzerli na svijet je došla u veljači 2014. i nosi majčino prezime, jer je glumicu tadašnji dečko, burzovni mešetar Can Ates, ostavio kad je ostala trudna. Glumica se tada našla u tako kritičnom razdoblju da je pala u tešku depresiju te se pisalo da je pokušala samoubojstvo.

No, danas je 33-godišnja Meryem Uzerli sretna i ispunjena majka koja beskrajno uživa u svojoj mezimicii. Fotografije iz života malene povremeno objavi i na društvenim mrežama - teško je oteti se dojmu i ne zaključiti da je nalik na lijepu mamu!

Mnoge su pratitelje glumice raznježili Lara i njezin muški prijatelj koji je otprilike iste dobi, dok su šetali, onako slatko odjeveni, držeći se za ručice.

H&M haljinica, 4,99 eura/39,90 kuna

Linker
20. travanj 2024 10:55