Nepogrešiva

Domaća dizajnerica špicom prošetala u divnom ljetnom stajlingu: Genijalne cipele i torbica bili su hit sam za sebe

Bilo ljeto ili zima, Matija Vuica trudi se u svaki look unijeti nešto neobično, što nitko ne nosi ili nema. To je čini pravom modnom majstoricom, a posljednji modni spoj posebno je došao do izražaja zbog odličnih modnih dodataka.

Što možemo reći o Matiji Vuici što već nije rečeno? Naša uspješna, svjetski znana dizajnerica i privatno je puna modnih iznenađenja. Još od srednje škole kupovala je odjeću na buvljacima i u second hand dućanima te je prepravljala po svom guštu. Sa svakim novim stajlingom koji isfura na zagrebačkoj špici ponovno nas iznenadi jer nju rijetko viđamo u potpuno istoj odjeći.

Čitajte i: Samo ona može isfurati ovako nešto! U 'pomaknuti stajling Matije Vuice jednostavno se moralo gledati

Ako i isfura neki komad koji je prije nosila, on uz neke dosad neviđene modne dodatke postaje novo remek-djelo. Dok preko zime obično nosi haljine od pliša i baršuna ili odijela s daškom prošlih vremena, ljeti se Matija najugodnije osjeća u haljinama laganih materijala.

image
Matija Vuica pazi na svaki detalj.
CROPIX

Ona rijetko bira neutralne boje jer je svjesna da je život prekratak da bismo ostali zaglavljeni u bež nijansama.

Njezin jak, vizionarski karakter najbolje naglašavaju jednako snažne boje poput ljubičaste, a tu je paletu izabrala i za nedavnu šetnju po špici. Midi haljinu s puno materijala i s apstraktnim uzorkom spojila je s hit modnim dodatkom godine - pletenom torbicom koja je bila još zanimljivija zbog neobičnog oblika.

No, ono što nam je najviše zapelo za oko bile su ljubičaste natikače na petu od prozirnog materijala koje su se fantastično uklopile u cijeli look i dale mu dašak mladenačkog šarma. Kako Matija voli upečaltjive modne dodatke, tako je haljinu naglasila metalnim remenom s detlajima u obliku cvijeća, ljubičastim lakom na noktima, ljubičastim ružem i neizostavnim sunčanim naočalama.

Čitajte i: Matija Vuica kakvu rijetko viđamo: Vintage komad majstorski je spojila s genijalnim cipelama

Linker
13. travanj 2024 16:03