Raskošno vjenčanje

Haljina kao iz bajke, supruga Gorana Vlaovića zablistala u kreaciji poznate modne kuće: ‘Izrađena po savršenoj figuri‘

Ivana Mišura i Goran Vlaović u veljači ove godine dobili su kćerkicu, a svoju su ljubav okrunili i vjenčanjem. Slavilo se u zagrebačkom hotelu, a Ivana nije štedjela na vjenčanici.

Bivši nogometaš i stručni televizijski komentator Goran Vlaović i bivša Miss Universe te diplomirana ekonomistica Ivana Mišura vjenčali su se u subotu, a slavili su do dugo u noć u zagrebačkom hotelu Sheraton, a o raskošnom vjenčanju još će se dugo pričati. Ono što najviše zanima ženski dio javnosti su detalji o raskošnoj vjenčanici koju je Ivana nosila. Kreaciju potpisuje modna kuća Vesna Sposa, odakle su već sredinom srpnja najavili da će Ivana za svoj najvažniji dan nositi njihovu vjenčanicu.

Baš kao prema običaju, vjenčanica se čuvala u tajnosti i daleko od znatiželjnih očiju sve do samog važnog dana, a sada su iz Vesne Spose ponosno objavili i više detalja. "Izrađena u Sposi, po savršenoj figuri. Usprkos nedavnoj trudnoći, Ivana sija", napisali su u objavi i istaknuli da je kreacija dio njihove nove 2022 kolekcije.

Vjenčanica je ukrašena s kristalićima i šljokicama, a raskošan šlep Ivana je skinula tijekom večeri tako da je ostatak slavlja provela u svečanoj toaleti s prorezom. Suptilno je pokazala noge, a ruke i prsa je sakrila. Kosu je imala u punđi, a dodatnu eleganciju postigla je s jednim pramenom kojeg je pustila da visi.

Čarobna haljina

Da je Ivana odabrala baš njihovu vjenčanicu, iz Vesne Spose dali su do znanja još ranije, kada su na Instagram profilu objavili fotografiju na kojoj Mišura pozira nakon isprobavanja haljina.

"Svojom nevjerojatnom osobnošću pretvorila je isprobavanje vjenčanica u trenutak koji će nam uvijek ostati u sjećanu", napisali su na Instagramu.

Čitajte i: Goran Vlaović i bivša miss Universe izrekli sudbonosno da! Nakon rođenja kćerkice, priredili svečanu svadbu

Fotografiju sa svadbe objavila je Ivanina prijateljica i također bivša missica Ivana Delač, a s njima je bila i Natalija Prica, stomatologinja i bivša bliska suradnica pokojnog Milana Bandića. Prvi ples bio im je na pjesmu Zdravka Ćolića "Ti si mi u krvi", a Vlaović je tada uživao u zagrljaju svoje novopečene supruge.

Bivši reprezentativac i bivša Miss Universe Hrvatske u vezi su od 2018. godine, upoznali su ih zajednički prijatelji, a sredinom veljače svoju su ljubav okrunili svojim prvim zajedničkim djetetom, kćerkicom Vanom. Malena je Ivani prvo, a Vlaoviću četvrto dijete.

Prije nego što je ušla u vezu s Vlaovićem, Ivana je bila u vezi s glumcem Lujom Kunčevićem, a Goran iza sebe ima dugogodišnji brak sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček.

image
Ivana Mišura na 25. izboru za Miss Universe Hrvatske.
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Čitajte i: Uoči svadbe s Goranom Vlaovićem! Ivana Mišura pokazala besprijekornu liniju pet mjeseci nakon poroda

Linker
23. travanj 2024 16:45