Razglednica s Maldiva

Izaziva pažnju i miljama daleko... Severina uživa u tropima, a svi pitaju odakle joj haljina

Pjevačica već nekoliko dana uživa na Maldivima, a posljednjom objavom oduševila je pratitelje koji su ju obasuli komplimentima.

Hladne zagrebačke ulice Severina je zamijenila svojim omiljenim tropskim krajem pa obožavatelje na Instagramu već nekoliko dana "časti" fotografijama s vrućih Maldiva.

Prije dva dana pozirala je u šljokastom srebrnom bikiniju na luksuznom resortu Six Senses Laamu, a ubrzo je objavila i video s "raja na zemlji".

Čitajte i: Vječna modna inspiracija: Severina održala modnu lekciju na premijeri poznatog baleta u zagrebačkom HNK

I dok su pratitelji mislili da ih pjevačica ne može više oduševiti, ona je objavila fotografije na kojima pozira u prekrasnoj tamno plavoj dugoj i lepršavoj haljini s izrezima i bijelim detaljima. Poput princeze iz tropskih krajeva Severina je još jednom dokazala da je modno nepogrešiva haljinom koju pratitelji ne prestaju komentirati.

"Prelijepa haljina", "Koji je to brend?", "Božanstvena", samo su neki od komentara ispod objave naše glazbene, ali i modne dive poznate po besprijekornim izdanjima.

Čitajte i: Glazbena i modna ikona: Severina luksuznom jaknom podigla jednostavan outfit

Među njima su se našli i komplimenti brojnih poznatih osoba, Severininih kolega i prijatelja poput Matije Vuice, Davora Grgina, Gianne Apostolski, ali i Sonje Dvornik - njezine bliske prijateljice i splitske fotografkinje kojoj pozira i na ovom putovanju.

Linker
18. travanj 2024 19:39