instagram
wow

Lejla Filipović u hit haljini za ljeto koja je na sniženju: Klasika i elegancija za večernji izlazak

Kratka blejzer haljina elegantnih linija pravi je must have već nekoliko sezona i ne ovisi o godišnjem dobu, ali u bijeloj boji idealna je za ljeto.

Jednostavna, elegantna blejzer haljina koju je odjenula Lejla Filipović pravi je klasik s modernim pomakom. Ženska snaga i borba za ravnopravnost u fokusu su u cijelom svijetu, a to se očituje i kad su modni trendovi u pitanju. Žene su ponovno prigrlile moćne odjevne komade poput odijela i strogih blejzera koji su se dugo smatrali najdosadnijim dijelom garderobe, rezerviranim za posao i službene prilike.

instagram

Zgodna 43-godišnja bivša Miss Hrvatske nedavno je na jednom eventu nosila kratku blejzer-haljinu s dvorednim kopčanjem je iz Zare, a trenutno se prodaje po sniženoj cijeni od 270 kuna.

zara/promo

Televizijski voditelj Tarik Filipovići bivša Miss Hrvatske u sretnom su braku već punih 13 godina. Par se jedno drugome zakleo na vječnu ljubav nakon godinu dana veze na Silvestrovo 2007.

'Možda smo i malo previše vezani, i Lejla i ja, i s djecom. Kad sam deset dana snimao film u Njemačkoj i Nizozemskoj, oboje smo bili izvan sebe. Moram priznati da najviše uživam kad smo svi četvero na okupu, a trudim se da svaki dan barem ručamo zajedno jer navečer najčešće nisam kod kuće. Ako u danu kad imam predstavu i snimanje kviza samo dva sata provedemo skupa, srce mi je na mjestu', rekao je svojedobno Tarik u intervjuu za Gloriju i dodao da su mu godine provedene s Lejlom najljepše u životu.

Spica / Zagreb 30.10.2018. / foto: Maja Jurovic / Tarik Filipovici Lejla Filipovic
Maja Jurović
Tarik i Lejla na zagrebačkoj špici


Čitajte i:

Lejla Filipović uživa u svojoj oazi iz snova: Njezin jednodijelni kupaći kostim ove sezone žele nositi svi

Razotkrivanje Tarika Filipovića: Evo kako svaki dan iznova osvaja svoju suprugu Lejlu

Kada jedan komad nosi cijeli stajling: Poznate dame na špici još uvijek ne izlaze iz njega, koja ga bolje nosi?

Lejla Filipović oduzimala je dah u raskošnoj haljini i super visokim čizmama

Linker
16. travanj 2024 02:35