TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Još uvijek ima poseban sjaj

Ni kiša joj ne smeta: Chloe Sevigny s Mačkovićem šeće prinovu u prozračnom, šik izdanju

Američka glumica u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju u travnju otkrila je kako obožava modu, a to se trudi pokazati i nakon poroda. U šetnji sa suprugom i sinom pokazala je da joj je udobnost najvažnija, ali i da voli trendove.

Glumica Chloe Sevigny i ravnatelj galerija Karma Art Siniša Mačković početkom petog mjeseca dobili su prvo dijete, dječaka Vanju, kojeg već izvode u šetnje po gradu. Chloe još uvijek nije izgubila trudnički sjaj, a u đir po gradu isfurala je lepršavu haljinu s vintage štihom.

06/28/2020 EXCLUSIVE: Chloe Sevigny gets caught in a brief sun shower as she heads out with Sinisa Mackovic in New York City. The 45 year old actress flashed a ring on her left hand sparking engagement rumours. Sevigny wore a face mask, white dress, matching socks, and black sandals.,Image: 537072122, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Chloe i njezin suprug Siniša Mačković postali su roditelji početkom četvrtog mjeseca ove godine.

Bijeli komad laganog materijala kombinirala je uz sandale i bijele čarape. Iako to ne bi bio izbor mnogih od nas, njoj je cijela kombinacija odlično stajala te joj nije smetala ni kiša.

Ovakve haljine idealne su za sve mame i trudnice jer pružaju puno mjesta za trudnički i post-trudnički trbuščić.

Naravno, obavezna je bila i maska, a njezin primjerak ima volančiće i cvjetni uzorak.

Uz nju je bio i njezin suprug Siniša koji je malog Vanju držao u rukama, dok je Chloe gurala kolica. Chloe je prije rođenja sina za Gloria magazin ekskluzivno otkrila detalje o trudnoći, modi te kako je došlo do ljubavnih iskrica između nje i galerista Siniše Mačkovića.

William Strobeck
‘Nije bilo lako zatrudnjeti, pa ovu fotografiju objavljujem da svi vide kako sam sretna’, kaže Chloë.

"Kad sam bila mlada, nisam mnogo razmišljala o tome, niti se previše brinula, no ispostavilo se da nije lako zatrudnjeti ni održati trudnoću. Upravo zbog toga je ovo za mene u pravom smislu riječi - blagoslovljeno stanje. Zasad je sve dobro, a nadam se da će tako ostati do kraja. Papi, kako ponekad zovem Sinišu, i ja prilično smo opušteni i spremni za nove izazove", rekla je Sevigny.

Upoznali se preko zajedničke prijateljice

Inače, Mačković se kao mali s roditeljima i starijom sestrom odselio u Australiju. U South Walesu završio je studij grafičkog dizajna, a prije deset godina došao je u New York, gdje je preklani upoznao Chloë i to preko zajedničke prijateljice.

"Mi smo srodne duše i presretna sam što je ušao u moj život. Privlači nas mnogo istih stvari, a imamo i zdravu dozu različitih interesa. Upoznala nas je zajednička prijateljica koja mi je često govorila da obožava s njim razgovarati o umjetnosti, da je drag i iskren, s mnogo stila... Na prvom susretu prije gotovo dvije godine samo smo zurili jedno u drugo. Ubrzo je naš odnos postao intenzivan i neopisivo sam sretna s njim. Siniša je divna osoba, dobar, pametan i iznimno pažljiv", rekla je Chloe za Gloriju.

New York City, NY  - Chloe Sevigny and boyfriend Sinisa Mackovic are all smiles while shopping for baby clothes in Manhattan's Soho area.  The pregnant star looked to be in a great mood as she was smiling while shopping at
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Posljednje tjedne trudnoće Siniša i Chloe proveli su u pripremi, kupnji zdravih namirnica, ali i dječje odjeće.

Osim o suprugu, otkrila je i gdje kupuje odjeću te koji joj je omiljeni brend: "U Connecticutu, gdje sam odrasla, majka me uvijek vodila sa sobom u shopping. Naučila me mnogo o tkaninama i kako prepoznati kakvoću. Između dizajna i kvalitete uvijek odabirem ovo drugo. Nekoć sam voljela marke Esprit i Lauru Ashley, a danas najradije kupujem vintage odjeću na Manhattanu. Točno znam gdje što mogu pronaći, a obožavam traper te stare kolekcije Vivienne Westwood, Jeana Paula Gaultiera i Martina Margiele", rekla je ponosna majka.

Čitajte i:

Intervju: Američka glumica čeka dijete s dečkom iz Zaprešića, a nama je otkrila kako ju je osvojio

Američka glumica prvi put trudna u 46. godini života: Zaveo ju je markantni Siniša Mačković

Chloe Sevigny i Siniša Mačković postali roditelji! Američka glumica rodila u jeku epidemije

Linker
15. travanj 2024 06:09