Foto: kenzo.com
KOLEKCIJA STIŽE NA JESEN

Švedski modni gigant H&M danas je potvrdio novu dizajnersku suradnju. Za tvorca jesenske kolekcije odabrana je kuća Kenzo!

Svi ljubitelji živog i zaigranog modnog potpisa poznate pariške kuće od ove će jeseni doći na svoje. Suradnja H&M-a i kuće Kenzo ima za ideju predstaviti energičnu i kolorističnu kolekciju u skladu s mladenačkim duhom koji Kenzo predstavlja kroz svoje modne sezone. Kreativni direktori Carol Lim i Humberto Leon osmislit će muške i ženske kolekcije te seriju modnih dodataka. Kolekcija Kenzo x H&M bit će dostupna u preko 250 H&M trgovina diljem svijeta, ali i putem webshopa. Zabilježite 3. studeni 2016.!

Od dolaska na čelo kuće Kenzo 2011. godine, Carol Lim i Humberto Leon postavili su vlastite modne standarde kroz koloristične kolekcije i živopisne printeve pazivši uvijek i na njihovu prezentaciju. Njihov dolazak u kuću obilježile su brojne suradnje s umjetnicima te kreativne digitalne kampanje. Globalni utjecaj kuće Kenzo i njezina tradicija pomiješali su se s inspiracijom s ulica stvorivši tako nosive kolekcije. Kenzo predstavlja slobodu, sreću i individualnost za sve!

” Jedva čekamo podijeliti sa svima kolekciju Kenzo x H&M koju smo stvarali s puno kreativnosti, zabave i ljubavi prema modi.” – poručila je kreativna savjetnica kuće H&M, Ann-Sofie Johansson.

Linker
19. travanj 2024 00:22