dobro raspoložena vojvotkinja

Besprijekorna elegancija: Kate Middleton odlično nosi Zarin sako za 300 kuna

Kate Middleton izgledala je jako elegantno u Zarinom blejzeru koji košta 300 kuna i crnim hlačama. Vojvotkinja je posjetila londonsku zakladu koja pomaže djeci, a bilo je to njeno prvo javno pojavljivanje nakon hektičnog vikenda u kojem je proslavljen kraljičin jubilej.

image

Kate Middleton

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Vojvotkinja od Cambridgea ranije danas stigla u organizaciju Little Village Brent dobro raspoložena, unatoč činjenici da britanski mediji danima razvlače činjenicu da ona i suprug, princ William, nisu htjeli doći na rođendansku zabavu malene Lilibet, kćeri Meghan Markle i princa Harryja. Navodno su se vojvode od Cambridgea ispričali obvezama na jubileju te se nisu pojavili u Frogmore Cottageu.

Da Kate voli Zarine modne komade dobro je poznato, a nosi ih i tijekom obavljanja kraljevskih dužnosti.

image

Kate Middleton

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Tijekom posjeta humanitarnoj organizaciji popričala je s volonterima u centru te obiteljima kojima organizacija pomaže. Organizacija Little Village je najveća takva organizacija u Londonu, a ima osam podružnica u glavnom gradu.

Obiteljima koje se nađu u nevolji pruža odjeću, igračke, pelene, krevetiće, kolica i druge potrepštine za bebe i djecu do pet godina starosti. Osnivana je 2016. godine, a u njenom radu sudjeluje 600-injak volontera.

Linker
11. travanj 2024 12:17