Paola Valić Bakić, Ivana Mandić, Snježana Mehun, Minea, Maja Cvjetković
 Maja Jurović
četvrta samostalna revija

Brojne zvijezde okupile se na reviji brenda Duchess u palači Dverce

U palači Dverce na zagrebačkom Gornjem gradu održana je revija brenda Duchess kojeg potpisuje poduzetnica Snježana Mehun. Ovo joj je četvrta samostalna revija, a odlikuje se jednostavnim dizajnom uz dodatak šljokica, perja i krzna. Reviju nisu mogle propustiti ni mnoge dame iz hrvatskog javnog života, ali i neka muška lica poput Joška Lokasa i Zlatka Mateše.

Poduzetnica Snježana Mehun prije tri godine osmislila je i pokrenula svoj brend Duchess womenswear u suradnji s dizajnerom Antunom Tinom Brišarom, a današnja revija u palači Dverce ukupno je četvrta po redu. Njezin talent i oko za detalje prepoznala je i sama predsjenica Kolinda Grabar Kitarović koja je u već tri navrata nosila Duchess dizajn, a među zaljubljenicama u njezin brend su i Minea, Kim Verson te Nives Celzijus koje su među brojnim uzvanicima iz prvog reda pratile reviju.

Modni brend Snježane Mehun prepoznatljiv je po jednostavnim kreacijama koje su većinom "začinjene" detaljima poput perja, pliša i šljokica. U novoj kolekciji držala se provjerenog recepta pa će se i u idućoj sezoni nositi njezine haljine na preklop, ali ovog puta među favoritima trendseterica sigurno će se naći i model s oversized mašnom ili pak šljokičasta kreacija sa "spuštenim" ramenima idealna za nadolazeću party sezonu.

Brend poznate poduzetnice našao se u fokusu kada je njezinu haljinu na preklop odabrala predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Za susret s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i prvom damom Melanijom Trump u rujnu prošle godine odabrala je elegantnu tamoplavu haljinu sa zlatnim obrubom kojom je istaknula vitku liniju i potpuno zasjenila inače uvijek besprijekornu Melaniju.

U veljači ove godine predsjednica je ponovno zablistala u kreaciji Snježane Mehun: na svečanoj sjednici Županijske skupštine povodom Dana Zadarske županije pojavila se u crnom izdanju koje je obogatila Duchess svilenom bluzom, a na Svjetskom kongresu anđela investitora u haljini na preklop sa zanimljivim uzorkom.

Zadar, 240419.
Svecana sjednica Zupanijske skupstine povodom Dana Zadarske zupanije odrzala se u novoj zgradi putnickog terminala luke Gazenica.
Na fotografiji: Kolinda Grabar Kitarovic, Bozidar Longin i Zeljko Loncar.
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
CROPIX

Linker
20. travanj 2024 01:06