komentar modne urednice

Dečki kao Prince, cure kao Britney! Najzanimljivije modne priče na Eurosongu su ispričali muškarci

Glorijina modna stručnjakinja prokomentirala nam je outfite s ovogodišnje polufinalne večeri Eurosonga. Naša kandidatkinja, nažalost, nije izborila finale, no zablistala je u blještavom, srebrnom izdanju kakvo su nosile mnoge natjecateljice.

Sinoćnje razočaravajuće polufinale Eurosonga - što zbog Albininog neulaska u finale, što zbog loših pjesama, nije bilo senzacionalno ni u modnom smislu, no nije bilo ni katastrofalno. Premda je to bila večer izvođačica - od 16 natjecatelja, dvanaest su bile žene, dečki su ipak bili zanimljivije odjeveni od cura. Litvanski bend The Roop je nastupio u boleru i hlačama A-kroja smjele žute boje, pa je podsjetio na Princea u čipkastom žutom odijelu lažno golih guzova na dodjeli MTV-jevih nagrada 1991. Kao i legendarni američki glazbenik, i litvanski pjevač je nosio cipele s pet centimetara visokom potpeticom.

image
BRUNO PRESS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Albina utješila obožavatelje i zagonetno najavila planove: ‘Pripremite se iduće godine... Jedva čekam vidjeti što iduće dolazi‘

Čitajte i: Nama je bila najbolja! Završilo polufinale: Tick-Tock i vatreni nastup nisu bili dovoljni da Albina prođe u finale

U suvremenim kolekcijama žuto odijelo je tipično za kuću Gucci čiji se kreativni direktor Alessandro Michele nadahnjuje glam rockom 70-ih. Lani je odijelo iste žute nijanse kao i pjevača The Roopa odjenuo Harry Styles za dodjelu nagrada Brit Awards, a ove sezone i Dior, Balenciaga te Louis Vuitton.

image
DPPA/DDP USA/PROFIMEDIA

Šveđanin Tusse je odabrao krvavo crveno odijelo - sako bez rukava u kombinaciji pliša i satena te široke svilene hlače. Izgledao je vrlo elegantno, a opet bi taj model bez problema pristajao i ženama, a ovaj genderless modni trenutak dopunile su dugačke crne rukavice ukrašene štrasom, cipele s potpeticom i krupna ogrlica od štrasa. Odijelo crvene boje je hit u muškoj garderobi - američki glumac Chase Stokes je na prekjučerašnjoj dodjeli MTV-jevih nagrada nosio crveno odijelo kuće Fendi.

image
ROLF KLATT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Životna priča Albininog konkurenta slama srce: Bijeg iz Konga, izbjeglištvo i puko preživljavanje

Dok su se dečki isticali bojama, djevojke su bliještale.

Najseksepilnije su bile kreacije od tkanine u boji kože ukrašene štrasom i šljokicama na tragu blještavog kostima Britney Spears u videu za pjesmu Toxic 2004., natjecateljice iz Cipra Elena Tsagrinou i Maltežanke Destiny, a klubu srebrnih se pridružila i Albina Grčić u Zigmanovoj kreaciji.

image

ROLF KLATT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
DPPA/DDP USA/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 21:05