Maps of light
Za ljetna vjenčanja

Domaći brend Lukabu donosi novu kolekciju vjenčanica idealnu za ljubiteljice minimalizma

Dizajnerica Marina Jerant uvijek je kreirala za žene koje vole biti primjećene, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu.

Svi modeli iz nove kolekcije vjenčanica brenda Lukabu, dizajnerice Marine Jerant, nose njezin jasan novi potpis – potpuno su očišćeni, jasnih su krojeva i minimalističkog stila.

Maps of light

Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice - svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz lookbooka posebno se ističu 3D cvjetnim aplikacijama.

Hit kolekcije je off-the-shoulder model od lepršave viskoze koja je već na listi čekanja zbog velikog interesa.

Na prvu jednostavna kolekcija, traži prije svega da ozbiljno sagledamo svoj život i shvatimo što nam treba, što volimo a što nam stvara šumove u životu - polazne su misli dizajnerice, što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti koje na kraju dovode do potpunog sklada.

Maps of light

Odlične su vijesti da Lukabu omogućava i međunarodnu dostavu pa ukoliko ste u potrazi za vjenčanicom koja će odisati vašom osobnošću, a nalazite se izvan granica Hrvatske, posjetite stranicu www.lukabu.com i dogovorite isprobavanje vjenčanice koja je stvorena samo za vas.

Maps of light

Maps of light

Maps of light

Maps of light

Maps of light

Čitajte i:

Poznati dizajner predstavio novi dućan: Evo kako izgleda nova Alduk oaza u središtu Zagreba

Vjenčanice s domaćim potpisom za mladenke koje žele izgledati drugačije

Nova Alduk bridal kolekcija idealna je za moderne mladenke koje vole netipične vjenčanice

Linker
23. travanj 2024 11:58