Budućnost modne industrije

Elegantni i bezvremenski komadi domaće dizajnerice dio su ‘spore mode‘: Održivi su i traju više od jedne sezone

Nova kolekcija Eloo dizajna donosi lepršave haljine, bluze i hlače koje odišu udobnošću i prirodom, naglašavajući tako ljepotu svake žene.

Eloo je hrvatski modni brend nastao iz velike ljubavi i strasti prema modi, čiji modeli prate duh i ritam suvremene žene, njezin senzibilitet i njene potrebe.Iza kreativnog vodstva Eloo dizajna, koji predstavlja elegantnu bezvremensku odjeću nosivu više od jedne sezone, stoji modna dizajnerica Ivana Ravlić.

image
Loli Blue bluza.
ELOO
image
Ive Nude jakna.
ELOO

Proljetna Eloo kolekcija na modnu scenu donosi lepršave haljine, bluze i hlače koje od kvalitetnih materijala, jednostavnog dezena i upečatljivog kroja, koje su već osvojile brojne žene.

“Kod kreiranja i stvaranja kolekcije cilj mi je bio stvoriti brend vođen tzv. slow fashion. Izradom manjih kolekcija, napravljenih od visokokvalitetnih prirodnih i recikliranih tkanina nosivih više od jedne sezone. Tekstilna industrija je jedna od najštetnijih industrija u svijetu po pitanju odnosa prema okolišu, životinjama i ljudima. Vjerujem da kupci sami kreiraju tržište ovisno o njihovoj kupnji i da postaju svjesniji koliko negativan utjecaj imaju određene industrije i da njihovim djelovanjem dolazi do promjena” – o viziji Eloo dizajna rekla je Ravlić.

image
Haljina Candy O.
ELOO
image
Haljina Gold.
ELOO

Odjevni predmeti ovog modnog brenda izrađeni su s puno pažnje od pomno biranih najfinijih tkanina, dajući pritom prednost prirodnim i recikliranim tkaninama. Njihove kolekcije su napravljene u malim serijama, ali su također dostupne i po narudžbi.

image
Haljina Layla.
ELOO

U Eloo dizajnu žene stvaraju za žene, uz mnogo ljubavi i posvećenosti koji su utkane u svaki njihov model, odražavajući tako kvalitetu, vrhunski dizajn, ekološku održivost, poštovanje temeljnih ljudskih prava, domaća proizvodnja i transparentnost.

Linker
20. travanj 2024 13:48