HM
‘Co-Exist Story’

Etična moda: H&M objavio kolekciju sa ženskom, muškom i dječjom odjećom koja je u potpunosti održiva

Kolekcija ženske i muške odjeće dizajnirane su za moderne gradske stanovnike koji žive između kasnonoćnih zabava i ranojutarnjih šetnji, za djecu, reciklirane najlonske anorake u jednoj veličini i puff jakne dolaze u raskošnim nijansama.

Modna je kolekcija H&M-a ‘Co-Exist Story’, koju je u potpunosti odobrila organizacija za prava životinja People for the Ethical Treatment of Animals (PETA). Kolekcija uključuje žensku, mušku i dječju odjeću, te ističe alternative tkanine i procese koje nisu životinjskog podrijetla. ‘Co-Exist Story’ treći je dio H&M-ove inicijative Innovation Stories, koja je pokrenuta početkom 2021. i ima za cilj prikazati održivije inovacije, materijale i dizajn. Co-Exist Story Collection bit će dostupna diljem svijeta na hm.com početkom studenoga.

image
Komadi su pogodni i za kasnonoćne zabave i ranojutarnje šetnje.
HM

Kolekcija ženske i muške odjeće dizajnirane su za moderne gradske stanovnike koji žive između kasnonoćnih zabava i ranojutarnjih šetnji. Kolekcija kombinira inovativne tkanine koje su nadomjesne životinjama i materijale iz održivijih izvora. Ekstremni volumeni, odjeća za zabave u stilu 90-ih i funkcionalna gornja odjeća sve su značajnije, uz pionirske inovacije u proizvodnji kao što je FLWRDWN, napravljen od poljskog cvijeća, i VEGEA, biljna zamjena za kožu na bazi ulja i kože.

image
Odjeća za odrasle dizajnirana je za moderne gradske stanovnike.
HM

Čitajte i: H&M za proslavu svog 100. rođendana najavio genijalnu suradnju! odat će počast voljenoj muzi i modnoj ikoni Iris Apfel

Sve je vegansko

Ključni komadi za žene uključuju oversized kremastu bundu od umjetnog krzna od recikliranog poliestera i pletenu haljinu na jedno rame s dramatičnim rubom s resama u mješavini ECONYL. Za muškarce, oversized anorak od recikliranog najlona s printom grafita dokazuje estetiku ulične odjeće. U dodacima, jake gumene ribarske čizme od Yulex prirodne gume zauzimaju središnje mjesto za žene, s udobnim FLWRDWN puf cipelama za muškarce. Kolekcija također uključuje vegansku šminku – dva ruža za usne i olovku za oči – koja je, prvi put za H&M, certificirana od strane The Vegan Society.

image
Co-Exist Story kombinira inovativne tkanine.
HM

Za djecu, reciklirane najlonske anorake u jednoj veličini i puff jakne FLWRDWN dolaze u raskošnim nijansama, dok su majice i kućna odjeća oživljene zakrpama sa sloganima koji izjavljuju odanost životinjskom carstvu i potporu PETA-inom radu. "Kolekcija 'Co-Exist Story' utjelovljuje našu stalnu predanost u H&M-u istraživanju inovativnih alternativa tkaninama životinjskog podrijetla, dok i dalje nudi našim kupcima vrhunsku modu. H&M i PETA uživali su u pozitivnom dijalogu tijekom cijelog projekta, a mi smo ponosni što podržavamo vrijedan posao koji PETA obavlja svaki dan”, kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

Linker
26. listopad 2021 14:18