H&M
Požurite

H&M ima preslatku novu kolekciju za majke i kćeri, a neki komadi su već rasprodani

Jedan od najslađih prizora koji često viđamo kod poznatih jest kada majka i kći odjenu istu ili sličnu kombinaciju, bilo da se radilo o tipu odjeće, boji ili uzorku. H&M je za ljeto predstavio neodoljivu kolekciju u kojoj možete uživati sa svojom miljenicom.

Za sve one majke i njihove kćeri koje prate trendove, lanac high-street odjeće H&M lansirao je novu ljetnu kolekciju "You and me" prepunu laganih materijala i zanimljivih printeva.

H&M

Ova kolekcija savršena je za slaganje zanimljivih outfita i igranje "modnih blizanka" jer vam u njoj neće biti vruće, a opet ćete obje izgledati moderno i šik. Osim tipične ljetne odjeće poput haljina, tunika i kratkih hlača, "You and me" kolekcija sadrži i kombinezone za vas i najmlađe, ali i simpatične topiće, bluze, bodije i modne dodatke poput torbica, šešira i obuće.

"Uzmite svoju malu za ruku i provedite zabavno i razigrano ljeto u ovim komadima", poručio je H&M. Koliko je ova kolekcija popularna, dokazuje i činjenica da su neki komadi već rasprodani pa bi bilo dobro da požurite kako ne biste ostali bez onih koji su vam zapeli za oko. Što se tiče cijena, one se kreću od 50 kuna za komad nakita do 300 kuna za haljine, dok primjerice kratke hlače koštaju oko 200 kuna.

Kako bismo vam olakšali izbor, napravili smo izbor nekoliko komada u koje vrijedi uložiti i koji će se odlično uklopiti tople ljetne dane.

Linker
19. travanj 2024 04:30