iz coach radionice

Jennifer Lopez i Kate Moss vjerne su klasičnoj, savršenoj torbi za jesen

U ormarima poznatih dama možda baš nema puno prostora za nove krpice, ali za luksuznu i kvalitetnu torbu uvijek se nađe mjesto – upravo je takva jedna izašla iz Coach radionice.

Na poznatim lokacijama New Yorka kreirana je nova Coach priča o snažnim ličnostima – zvijezdom kampanje Jennifer Lopez koja je već godinama zaštitno lice ovog poznatog brenda omiljenog među pripadnicama nježnijeg spola te Kate Moss. Riječ je o ready-to-wear kolekciji statusnih kožnatih simbola u kojoj dominiraju torbe.

Glavne akterice ponovno utjelovljuje i simboliziraju snagu i vječni optimizam žene. “To je brend koji je rođen u New Yorku i ja sam duboku povezana s tim. U svemu što stvara Coach naglašava individualnost i optimizam u svom stilu kao i autentičnost”, izjavila je Lopez koja u kampanji pozira u krznenom kaputu, sandalama i s moćnom torbom u rukama.

image
JUERGEN TELLER FOR COACH/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Dizajnerica koja mijenja svijet: Svoje unikatne torbe izrađuje od lišća ananasa

I Kate Moss nosi Coach Rogue, popularni i vječni model koji je prvi put predstavljen 2016. godine, a sada je dotjeran do savršenstva. Inspirirana je 'slobodoumljem, pobunjenicima i sanjarima', a stvorena je u novoj, ekološki odgovornoj verziji, izrađena je od organskih i recikliranih materijala.

image
JUERGEN TELLER FOR COACH/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Rogue je možda moja omiljena torba koju sam dizajnirao u Coachu." Ima tu kombinaciju naslijeđa, neobičnog stava i osjećaj autentičnog američkog stila koji savršeno utjelovljuje moju viziju kuće”, rekao je kreativni direktor Stuart Vevers. Istaknuo je kako je ovo luksuzno obnovljeno izdanje klasične kožne galanterije izdržalo test vremena te kako je savršen odabir za jesen.

Dašak atmosfere sa snimanja Jennifer Lopez podijelila je i na svom Instagramu.

Čitajte i: Bye bye, mikro torbice: Torbe i modni dodaci nadolazeće sezone sve su samo ne uobičajeni

Linker
19. travanj 2024 23:39