promo westgate
#WestgateLove

Kampanja za ljubav: Pet parova ispričalo je svoje romantične priče, a svoju možete podijeliti i vi!

Što je ljubav? U potrazi za odgovorom na to vječno pitanje, pronašli smo pet parova – različitih po godinama, različitih po ‘stažu veze‘, po načinu upoznavanja.. ma, različitih po svemu.

Što je za vas ljubav?

Roman je otkrio da je za njega ljubav kad sve funkcionira, kad je sve baš kako bi trebalo biti, dok je za Luciju odraz ljubavi kad sprema ručak i čeka Romana da dođe s posla.

Za Darija je njegova ljubav s Emom konstantna i nije se mijenjala kroz ovih 6 godina i to mu je baš fora…

Glazbenica Josipa poručuje da je uvijek željela ono što je pronašla u Mateju - njegovo razumijevanje i veliku podršku jer je to sve što čini jednu ljubav.

Ostale zanimljive odgovore, ali i mnogo zabavnih detalja koji krase ove ljubavne priče svakako pogledajte u videu u nastavku.

Inače, ovaj zanimljivi projekt uradak je marketinške agencije F.O. Centering i trgovačkog centra Westgate. Cilj projekta je širiti i promovirati ljubav jer ljubav je glavni pokretač svega oko nas.

Zato pozivamo sve zaljubljene - ispričajte nam vašu priču: komentirajte, shareajte, pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - ma, bilo što - samo podržite ljubav i u objavama koristite hešteg #WestgateLove da možemo vidjeti i vašu priču. A na Valentinovo ćemo neke od priča i objaviti. Samo ljubav!

Linker
13. rujan 2021 11:40