Senja Vild
A'MARIE

Majice s domaćim potpisom koje ćemo obožavati ovoga proljeća

Dizajnerica Anamarija Brkić odlučila je klasičnom odjevnom komadu dati moderan dizajnerski zaokret.

Kvalitetna majica i traperice su dnevna uniforma svake žene, komadi koji zauzimaju velik dio ženskih ormara i služe kao dnevni ekvivalent maloj crnoj haljini – jednostavan i efektan stajling za dane kada ne znamo što bismo odjenule. Upravo je od te ideje Anamarija Brkić krenula u razradu ove kapsulne kolekcije koja je utemeljena na svima poznatim klasičnim komadima, ali u novom modernom izdanju. Majica ovdje nije u sporednoj ulozi zaokruživanja stajlinga. Ona je nosilac kompletnog looka, komad oko kojeg gradite svoju modnu priču ovisno o prigodi u kojoj je nosite i kako vam nalaže vlastiti stil odijevanja.

Senja Vild

- Razmišljala sam kako da jedan bezvremenski odjevni predmet poput majice učinim zanimljivijim, a da mu pritom ne oduzmem nonšalantnost i funkcionalnost. I sama u ormaru imam veliku kolekciju običnih «t-shirta» za kojima često posežem u dnevnim prigodama te sam krenula od ideje kako ih osvježiti i dati im «statement» izgled koji će ih učiniti komadom koji možete nositi od jutra do večeri i kombinirati ga na bezbroj načina. – kazala je Anamarija Brkić.

Pomoću različitih načina vezanja trakica i čvorova možete poigrati s oblikom majice, a jednostavnom kombinacijom tunike možete dobiti predimenzioniranu majicu ili atraktivnu mini haljinu. Modeli s nabranim voluminoznim rukavima bit će idealna zamjena za večernje topiće u kombinaciji s trapericama visokog struka ili mini suknjama od trapera. Klasičarke će odabrati pročišćen model koji je idealna zamjena bijeloj košulji, a romantičarke će pasti na eleganciju najfinijih prirodnih materijala od kojih je izrađen jednostavan model dugih rukava s mašnom na ramenu.

Linker
14. travanj 2024 02:57