idealna za ljeto

Modna suradnja koju bi obožavali i Bridgertoni: H&M s popularnim brendom donosi neodoljivu romantičnu kolekciju

Sanjive haljine, boho torbice i bluze savršene su za ljetni đir po gradu ili uz rivu, ali može ih se nositi i na posao uz dodatak kakvog zanimljivog sakoa.

Nakon uzbudljive kolekcije za dom koju je poznata belgijska dizajnerica Diane von Fürstenberg osmislila za poznatog švedskog modnog giganta H&M, na police nam stiže produkt još jedne suradnje. Naime, riječ je o kolekciji losanđeleškog brenda Brock Collection čije komade obožavaju poznate dame poput Jessice Albe, Sarah Paulson i Elizabeth Olsen.

U kolekciji, koja izlazi u slobodnu prodaju 1. lipnja 2021., naći će se ukupno 29 komada odjeće koji su napravljeni od organskog platna i pamuka, ali i recikliranog pamuka i poliestera.

image
H&M i Brock Collection
H&M

Što se tiče stila, kolekcija je prepuna raskošnih haljina koje bi zasigurno nosile i dame iz popularne serije "Bridgerton", šarenih bluza i topića i torbica u boho stilu.

Čitajte i: Uzbudljiva, odvažna i cool: Nova kolekcija H&M-a u suradnji s poznatom dizajnericom ostavlja bez daha!

"Brock Collection uvijek je bio usmjeren na povezivanje niti između uglađenog stila grada i prizemne lakoće te smo vrlo sretni što našu estetiku možemo predstaviti široj publici", rekli su o kolekciji suosnivači brenda Laura Vassar i Kristopher Brock. "Svaki komad u kolekciji je poseban i nosi određeni romantični šarm, a može ga se lako uklopiti u vaš postojeći stil", dodali su.

image
H&M i Brock Collection
H&M

Naime, njihova odjeća nije bila dostupna mnogima od njihovih fanova, dok nisu jednog dana dobili e-mail od H&M-a s pozivom na suradnju. "Dobili smo mail prošlog svibnja, ali smo odmah mislili da je riječ o nekoj muljaži", rekao je Brock.

H&M je suradnjama s poznatim brendovima i svjetskim dizajnerima privukao još fanova, a neke od najuspješnijih i najprodavanijih kolekcija bile su one s potpisom pokojnog Karla Lagerfelda, Stelle McCartney i Giambattista Vallija, kao i one za H&M Home koju je radila Diane von Fürstenberg.

image
H&M i Brock Collection
H&M

Ako vam u životu fali malo romantike, odjenite nešto iz ove kolekcije i počastite se sladoledom s pogledom na zalazak sunca. Ovakve trenutke možete imati sami sa sobom ili pak u društvu voljene osobe.

Linker
16. travanj 2024 11:26