Divna ponuda

Nakon što su obje proširile obitelj, uspješne sestre obogatile i ponudu svoga brenda

Lunilou svaki put uspije iznenaditi i oduševiti dizajnom te upotrebom ekoloških materijala u modne svrhe. Polako, ali sigurno, sestre Ivana i Izabel svoju ponudu šire i na one malo starije.

Ekološka održivost je nit vodilja u svemu što stvaraju sestre Ivana i Izabel, začetnice ovog divnog brenda koji već petu godinu zaredom uspješno objedinjuje udobnost i stilsku prepoznatljivost u jedinstveni lunilou.

Kreativne sestre i njihov tim često iznenade i oduševe svojim rezultatima. I ovoga puta ovaj mladi tim vođen sestrama Izabel i Ivanom osmislili su par it zimskih komada koji neće proći nezamijećeno.

"Nadamo se kako će naši proizvodi od 100 postotnog organskog pamuka biti 100 posto najpoželjniji lunilou komadi ove zime. Ove zimu provedite u mekanim i udobnim teddy vestama koje će vas oduševiti ne samo dizajnom već i praktičnošću jer ovu majicu možete nositi i kao jaknu kako bi vaš outfit bio potpuni uz naše teddy rukavice, teddy kapu i torbu", rekla nam je Ivana Čirjak.

image
Sanja Jagatić

Rukavice, kape, veste i torbe izrađene od popularnog teddy materijala savršeno se uklapaju u vizualni potpis branda i lijepo zaokružuju ponudu koja se sada na radost mnogih, širi sve više i na odrasle.

"Jedva smo dočekali ovaj zimski period kako bismo predstavili našu proširenu ponudu za odrasle i to od nama omiljenog teddy materijala. Kao i svi naši proizvodi tako su i ovi izrađeni od 100 posto organskog pamuka što potvrđuju certifikati kojima se ponosimo. GOTS certifikat (Global Organic Textile Standard) jamči održivu i društveno odgovornu proizvodnju tekstila te OEKO TEX® (najviša klasa) certifikat jamči da naši proizvodi ne sadrže otrovne supstance ili tvari štetne za ljude i okoliš", objasnila nam je Izabel Kovačić.

image
Sanja Jagatić

Uz ove predivne odjevne zimske proizvode lunilou je pripremio i ono po čemu su najpoznatiji, praktične dodatke za djecu i bebe. Preslatke vezice za dude, ručnici za bebe, rukavice za kupanje, dječje teddy kape, praktične maskice za lice i gumice za kosu kojima nećete moći odoljeti, samo su neki od artikala koje možete pronaći na već poznatoj adresi www.lunilou.com.

image
Sanja Jagatić
image
Sanja Jagatić
Linker
12. travanj 2024 08:01