SEKS I GRAD

Nove fotografije sa snimanja kultne serije: Sarah Jessica Parker modnom kombinacijom pokazala raskoš na setu

Glumica koja tumači Carrie Bradshaw u novim epizodama nije u najboljim odnosima s ljubavi njezina života, Facom, ali prijateljice su tu kao rame za plakanje. Također, ima i novo zanimanje.

Iz dana u dan željno iščekujemo nove fotografije sa snimanja kultne serije "Seks i grad" koja je postala svojevrsni kulturološki fenomen. Četiri djevojke, doduše, u povratničkoj sezoni s jednom manje, s nama su dijelile svoje privatne i poslovne pothvate, a sve s naglaskom na emancipaciji žene.

Serija se snima na ulicama New Yorka, a Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs i Charlotte York spremne su za nove avanture u sezoni "And Just Like That". Ono što svakako dolazi u prvi plan su odjevne kombinacije, koje su i ovog puta jednako senzacionalne, kao i glumice kojima godine pristaju sjajno.

image
JOSE PEREZ/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Na novim fotografijama Sarah Jessica Parker, sređena od glave do pete, snima jednu od scena na Manhattanu. U košulji/haljini s volanima, i u trendi boji sezone - ljubičastoj, pozirala je okupljenim fotografima. Salonke na nogama i poseban "začin" kombinaciji, a to je rokerski crni remen sa zakovicama, daju joj posebnu energiju i oživljavaju mladenački i buntovnički duh.

Da se ljubičasta i zelena vole, dokazala je još jednom i Sarah, dodavši kombinaciji zelenu torbu nalik na "The Pouch bag" Bottega Veneta brenda, hit torbi ove sezone. Sa zlatnim detaljem na njoj, Carrie svakako zna kako privući pažnju.

image
Tamno zelena torbica koju je Carrie uklopila s ljubičastom haljinom.
SPLASH/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Slavnom trojcu se nažalost neće pridružiti Kim Cattrall koja je u seriji, ali i popratna dva filma, utjelovila legendarni lik Samanthe Jones, baš kao što ni slavna kostimografkinja Patricia Field, zaslužna za modni odjek serije.

Čitajte i: Zaradila je milijune i proslavila se u cijelom svijetu, no u svojoj trgovini u New Yorku pokazala je svoje drugo lice

U seriju se, međutim, vraćaju neka vrlo poznata lica. Tako ćemo opet moći gledati Facu kojeg će na male ekrane vratiti Chris Noth, Stevea će ponovno glumiti David Eigenberg, Harryja Evan Handler, a pojavit će se i Willie Garson kao Stanford Blatch te Mario Cantone kao Anthony Marentino.

Čitajte i: Cure iz 'Seks i grada' i dalje rasturaju u modi! To dokazuje prva fotografija sa snimanja nove sezone

Poznati su i detalji priče budući da je scenarij iscurio davnih dana. Ljubavni odnos Face i prve dame New Yorka izgleda nije najbolji, a navodno se nalaze usred brakorazvodne parnice. Također, Carrie ne samo u modnom, već i u digitalnom svijetu, žurno prati trendove te je olovku i papir, odnosno pisanje, zamijenila vođenjem podcasta. Bilo kako bilo, jedva čekam pogledati nove epizode najpoznatijih njujorških dama, ovaj put u pedesetima.

image
Snimanje serije 'Seks i grad' u New Yorku.
JOSE PEREZ/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
12. travanj 2024 03:47