USPJEŠNA MODNA SURADNJA

Pogledajte jesensku kolekciju Olivije Palermo za brend Chelsea 28

Nakon uspješne proljetne kolekcije, ovih je dana javnosti predstavljen i nastavak suradnje poznate fashionistice Olivije Palermo i brenda Chelsea 28, dostupnog putem online shopa Nordstrom.

Proljetna kolekcija Olivia Palermo x Chelsea 28 pokazala je seriju ležernih dobro stiliziranih komada za svaki dan, a taj se recept poštuje i u novoj jesenskoj priči koju je jedna od najbolje odjevenih dama u modnom svijetu osmislila za ovaj brend. Naglasak je na udobnosti i kombinacijama za svaki dan, a uz dobar mix & match svaki je komad višestruko iskoristiv.

“Nastavili smo igru različitim stilovima i slojevima koji u međusobnom ispreplitanju postaju dio svačijeg ukusa. Definitivno smo nastavili s inspiracijom sedamdesetih godina koju smo započeli u proljetnoj kolekciji samo što smo ovog puta dodali više jesenskih zagasitih boja i elemenata, poput kravate oko vrata s kojom se možete igrati i postići taj retro stil.” izjavila je povodom suradnje Olivia za časopis Harper’s Bazaar.

Još jedan modni ključ nove kolekcije su i teksture. Lagani romantični materijali i elementi poput volana i čipke dolaze u kombinaciji s ‘težim’ materijalima poput kože i muškim modelima hlača i sakoa. Kolekcija će biti dostupna od sutra, 6. rujna putem online shopa Nordstrom, a cijene će se kretati od 79 do 499 dolara. Cijeli lookbook pogledajte u fotogaleriji!

Linker
19. travanj 2024 09:40