Mračna estetika

Potpuno drukčija Alduk kolekcija idealna je za ljetna vjenčanja i proslave

Nakon kampanje za novu proljetno-ljetnu kolekciju "Noir", dizajner Ivan Alduk donosi kompletan lookbook u kojem možemo pronaći idealne haljine ili kombinezone za posebne prilike poput ljetnih vjenčanja, proslava ili svečanih večera.

Hrvatski dizajner Ivan Alduk svakom novom kolekcijom ponovno oduševljava modnu scenu, a prije dva mjeseca predstavio je pomalo drugačiju "Noir" kolekciju. Iako su u proljetnim i ljetnim kolekcijama česti cvjetni motivi i veseli tonovi, Alduk je napravio odmak od tipičnog i uronio u mračnu estetiku.

Promo

"Ljetna kolekcija je doista puna boja i tekstura, a modeli su fluidni, lepršavi od voluminoznog tila koji je arhitektonski slagan ili pak efektni u pokretu zbog resica kojima su posuti. Osim klasične crne i bež nijanse, prevladavaju tonovi svijetlo plave koja se pokazali pravim trendom te crvene, žute i bakrene. Haljine su i dalje okosnica svake Alduk kolekcije, ali kombinezoni koje smo predstavili u prethodnoj kolekciji, a onda i u novim varijantama u aktualnoj su model kojeg su vrlo rado prigrlile sve moje ambasadorice i puno vjernih klijentica" poručio je dizajner.

Kolekcija uključuje 45 modela, a u neke od njih su se zaljubile mnoge poznate dame poput Ive Šulentić, Ane Radišić, Jelene Rozge, Jelene Veljače, Ivane Delač, Kristine Krepele i drugih koje su ih već nosile na javnim događanjima.

Promo

Alduk estetika koja uključuje ženstvene modele koji prate liniju tijela ili oni lepršavi s kruto ukrojenim krojevima prisutna je i u "Noir" kolekciji koja će idealna za posebne prigode poput ljetnih vjenčanja, proslava ili svečanih večera. U galeriji pogledajte ostatak kolekcije.

Linker
17. listopad 2021 14:22