Lejla Filipović
 Maja Jurović
HIT KOLEKCIJA

Prava pomama za H&M x Giambattista Valli komadima: Shopping koji nitko nije želio propustiti

Dugoočekivana suradnja high street brenda H&M i poznatog dizajnerskog imena Giambattista Vallija danas predstavljena u centru Zagreba, gdje su poznati Hrvati i Hrvatice imali priliku među prvima kupiti hit komade od kojih je, naravno, najpoželjnija bila već 'viralna' crvena haljina od tila.

Kolekcija koja uključuje ženske i muške odjevne predmete i modne dodatke bit će dostupna u odabranim H&M trgovinama širom svijeta i na web stranicama H&M-a od 7. studenoga ove godine, pa tako i kod nas. Ipak, večeras su novu kolekciju mogli provjeriti brojni poznati s domaće scene koji su imali priliku uživati i u VIP shoppingu, prije nego što će komadi postati službeno dostupni svima.

Ekskluzivni shopping održan je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, a prije 'hvatanja' omiljenih komada iz kolekcije, uzvanici su uživali u baletnoj izvedbi project love.

Svevremenski komadi za sve uzraste nedavno su predstavljeni i na modnoj pisti u Rimu kada je Kendall Jenner predvodila predstavljanje ove kampanje.

Giambattista Valli x H&M event in Rome
Valerio Mezzanotti

Efektna i već viralna haljina koja uživa popularnost od proljeća - mini model od tila sa šlepom zapeo je za oko gotovo svima pa je tako i na ekskluzivnom shoppingu bio komad za koji su se trendseterice najviše borile.

Linker
20. travanj 2024 07:34