Prada Instagram
sportska elegancija

Prvi proizvodi iz suradnje kolekcije Adidasa i Prade su tu i već ih želimo!

Kada dva modna giganta poput Adidasa i Prade udruže snage, ne očekujemo da rezultat bude ikakav drugačiji nego odličan. Iako njihova zajednička kolekcija izlazi tek u prosincu, modni brendovi već su dali 'sneak peak' što možemo očekivati. I naravno, naglasak je na ultimativnom modnom komadu.

Nakon što su ranije ovog mjeseca najavili zajedničku suradnju, Para i Adidas obožavatelje su oduševili pogledom na dva od prvih proizvoda iz zajedničke kolekcije. Naravno, u fokusu su tenisice i to posve bijeli Adidas Superstar model s karakterističnim adidas crtama i kapicom, dok se Pradin logotip nalazi sa strane i na jeziku.

--> Pratite nas i na Instagramu! Za pregled najaktualnijih društvenih događanja i najnovijih trendova, zapratite @gloria.hr

Inače, ove tenisice su uniseks, odnosno pristaju i ženama i muškarcima, a na vanjskoj strani nalazi se broj izdanja. Osim tenisica, u kolekciji se nalazi i kožna sportska torba za kuglanje, idealna za sportske, ali i svakodnevne aktivnosti.

"Prada i vodeći sportski brend udružili su snage i krenuli na novo zajedničko putovanje. Cilj ovog partnerstva je istražiti područje baštine, tehnologije i inovacija te si postaviti nove izazove kroz neočekivane strategije. Ova suradnja temelji se na spoju mode i sporta te će predstaviti ekskluzivnu limitiranu kolekciju obuće za muškarce i žene koju će Prada izraditi u Italiji", stoji u objavi na Pradinim stranicama.

Inače, Adidas je već odavno prestao biti samo sportski brend već se ukorijenio u svakodnevni stil mnogih trendseterica, a to potvrđuju i njegove prijašnje suradnje s poznatim dizajnerima poput Stelle McCartney, Ricka Owensa, Rafa Simonsa i Kanyea Westa. Oba proizvoda bit će dostupna od 4. prosinca na službenim stranicama Adidasa i Prade.

Linker
19. travanj 2024 03:04