Modni gem set!

Sestre Williams snimile modni editorijal za koji su se zajedno skinule u kupaći kostim

Američke tenisačice zvijezde su naslovnice Harper‘s Bazaar magazina koji je, prema najavama, modni praznik za oči. U zajedničkom intervjuu Serena i Venus predstavljene su kao prave fashionistice, a uvjereni smo da će se o njihovim fotografijama u seksi badićima dugo pričati!

Ekskluzivne isječke glamuroznog editorijala sa Serenom i Venus Williams donosi britanski Daily Mail koji je fotografije sestara nazvao - božanstvenima. Teniske superzvijezde pred objektivom fotografkinje Renell Medrano promijenile su nekoliko kombinacija, od raskošnih haljina do kupaćih kostima, u kojima su čak i na naslovnici. Serena je pozirala u kreaciji američke dizajnerice Norma Kamali, dok je Venus nosila kupaći kostim brenda Sara Cristina.

Riječ je o badićima čije se cijene kreću oko pristupačnih 200-tinjak eura, no zato su obje imale skupocjen nakit. Serena je uparila naušnice i dijamantnu ogrlicu, a Venus se odlučila samo za Cartierove dijamantne naušnice Panthère.

Iako je nedvojbeno da su četverostruke olimpijske pobjednice fotografijama u seksepilnim badićima zadale gem set, modni znalci oduševljeni su njihovim fashion izdanjima. Guccijevoj haljini, u koju je pozirala Serena, Daily Mail je posvetio poseban status.

"Moramo se zahvaliti Sereni i Venus Williams čije nas je posljednje snimanje za Harper's Bazaar ostavilo bez daha! Možemo samo reći... wow! Serena je neodoljiva u gotičkoj Guccijevoj kreaciji iz njihove kolekcije za proljeće/ljeto 2022. Savršeno", pohvalio je sestre britanski portal, napominjući da Serenina haljina trenutno nije dostupna za kupnju.

Čitajte i: Top sedam financijskih domina: Tko su moćne žene o čijem novcu ovise njihovi partneri

Djetinjstvo im ukrao tenis

Osim što su pokazale svoju seksepilnu i ženstvenu stranu, sestre su u velikom intervju otvorile i dušu te su pričale o djetinjstvu koje im je "ukrao" tenis, svojim planovima nakon umirovljenja, njihovom treneru i ocu Richardu.

"Od kada znam za sebe, sve što sam u životu radila je tenis. Isto vrijedi i za Serenu. Samo je radila. Tako da mislim da je za nas sloboda nadrealna. Mi nikada nismo bile slobodne", rekla je Venus za Harper's, koja se i našalila da će se ona i Serena poslije sportske mirovine baviti body buildingom.

image

Serena i Venus s ocem Richardom.

BILDBYRAN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Serena i Venus Williams prisjećaju se tragedije: I poslije 18 godina, bol zbog strašnog gubitka jednako je jaka

"Serena i ja ćemo nakon tenisa postati body builderi. Zezam se, iako se nikad ne zna", ustvrdila je starija sestra Williams.

Pričajući o svojim planovima, Serena je najavila da će se sigurno i dalje baviti tenisom, možda kao trenerica, ali i modom, čemu se ozbiljno posvetila prije nekoliko godina, kad je pokrenula vlastitu modnu liniju.

"Apsolutno volim dizajnirati. A volim i prenositi svoje znanje tako da se u budućnosti vidim kao teniski mentor", kazala je Serena.

Sestre su se dotakle i međusobnog natjecanja u "bijelom sportu".

"Serena je ta koja ima sve trofeje", rekla je za Harper's Venus, koja je sedam puta slavila na Grand Slamovima, dok je Serena sa svojih 23 naslova najuspješnija tenisačica svim vremena u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Harper's Bazzaru Williamsove su priznale i da su jako zadovoljne biografskim filmom "King Richard" iz 2021., koji su same producirale, a u kojem njihovog oca Richarda glumi Will Smith. Serena je objasnila kako je njihov otac suprotnost uobičajenoj negativnoj percepciji roditelja-trenera profesionalnih sportaša.

Linker
16. travanj 2024 16:56