Vogue
Ne, nije šala

Super vijest za sve ljubiteljice mode: Britanski Vogue novo izdanje daje potpuno besplatno

Prestižni modni časopis prepoznao je važnost dijeljenja beslatnog sadržaja u krizno vrijeme kada nam je kretanje ograničeno i prepušteni smo zabavi u svoja četiri zida.

U ovo prilično frustrirajuće vrijeme, kada svi moramo biti u svojim kućama, ne preostaje nam ništa drugo nego smišljati načine kako se zabaviti i ne poludjeti od dosade. Zato mnogi servisi za gledanje filmova, serija pa i kazališta, muzeji, chefovi i glazbenici nude svoj sadržaj besplatno, a pridružio im se i britanski Vogue.

Ovaj prestižni magazin odlučio je počastiti sve ljubitelje i ljubiteljice mode i ljepote digitalnim svibanjskim izdanjem potpuno besplatno.

"Ako postoji vrijeme za dozu kreativne distrakcije i zabave, to je sada", napisali su u objavi na Instagramu. Najnovije izdanje bit će dostupno online u petak, 3. travnja 2020., a prilagođeno je za čitanje na osobnim računalima, tabletima, iPhone i Android mobilnim uređajima.

Svi koji žele uživati u pregršt odličnog sadržaja Voguea trebaju se pretplatiti na njihovu mailing listu OVDJE kako bi dobili podsjetnik i upute za besplatni download izdanja s Rihannom na naslovnici.

A kako bi iz sigurnosti svog doma čitali ekskluzivne priče iz vašeg omiljenog magazina Gloria i doznali baš sve što se zanimljivo događa na domaćoj i stranoj sceni, počastite se tromjesečnom pretplatom jer vas očekuje 25 posto popusta!

Pretplata magazina Gloria uključuje 12 brojeva čija redovna, puna cijena iznosi 180 kn. Uz ovaj ekskluzivni popust za naše vjerne čitateljice i čitatelje, cijena s popustom je 135 kn za tromjesečnu pretplatu.

ISPUNITE OBRAZAC, PRETPLATITE SE I GLORIA SIGURNO STIŽE U VAŠ DOM SVAKOG TJEDNA PO NAJPOVOLJNIJOJ CIJENI!

Ponuda vrijedi za nove pretplatnike na tiskano izdanje na području Hrvatske. Dostava se vrši na dan izlaska novog broja magazina koji izlazi četvrtkom.

Linker
05. travanj 2024 11:45