s pista u dućane

Talijanska modna kuća rekreirala američki klasik među tenisicama: Dostupne su u tri boje i izgledaju vrlo cool

Miu Miu napravio je remake kultnih New Balance tenisica "574" koje su prvi put predstavljene sada već davne 1988.

Dizajneri su već odavno predstavili kolekcije za nadolazeće proljeće i ljeto, a među njima su i neke zanimljive suradnje. Jedna od tih je ona između poznatog američkog sportskog brenda New Balance i talijanskog brenda Miu Miu. U fokusu njihove suradnje su New Balance tenisice koje je Miu Miu ukrasio na svoj način i predstavio na Tjednu mode u Parizu.

Luksuzna modna kuća tako je osmislila vrlo šik tenisice dostupne u plavoj, bijeloj i bež boji, Iako na prvi pogled izgledaju pomalo "raščupano" zbog pamučnih resica, to im daje poseban šarm jer ipak je riječ o remakeu kultnih New Balance tenisica modela "574" iz 1988.

Čitajte i: Moda za novo doba: Dolce & Gabbana odbacuje životinjsko krzno, što je oduševilo mnoge

Sličan model tada je prvi put predstavljen kao svakodnevna udobna obuća koja pruža potporu nozi, a ujedno dobro izgleda.

Tenisice su izrađene od izdržljivog trapera i usklađene s opuštenom estetikom dizajna, a "neuredne" resice odražavaju prirodnost i način na koji se traper vremenom troši.

image

Miu Miu proljeće/ljeto 2022.

CAPITAL PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Miu Miu logo stoji na jeziku svake tenisice umjesto broja i modela, po čemu je new Balance karakterističan. A cijena? Ove tenisice možete nabaviti na Miu Miu webshopu po cijeni od gotovo 5000 kuna.

Ako niste sigurni kako ih nositi, Miu Miu predlaže neutralni kolor s naglaskom na bermude, košulje, veste i čarape koje se slobodno pokažite u svim kombinacijama.

Linker
24. travanj 2024 18:00