Profimedia, FirstView
udobnost prije svega?

Trend 'ružne obuće' otišao je korak dalje: Od sada postoje kroksice za vjenčanje!

Neke mladeneke za svoj veliki dan umjesto visoke potpetice ipak biraju udobnost pa posežu za tenisicama, balerinkama ili ravnim cipelama. Sada na raspolaganju imaju još jednu mogućnost, no nismo sigurni koliko će se njih odlučiti za ove cipele...

Jedne od najomraženijih vrsta cipela koje su često na meti ismijavanja ne posustaju i u svoju ponudu konstantno uključuju nove modele. Posljednji potez tvrtke Crocs su kroksice za - mladenke.

Bridal kroksice dolaze u bijeloj boji i ukrašene su šljokicama, kako i priliči velikom danu vjenčanja. Teško je reći tko bi nosio ovakve natikače dok korača prema oltaru, no oni kojima je udobnost zaista na prvom mjestu možda su pronašli proizvod za sebe.

"Tražite nepobitnu udobnost uz malo sjaja? Uživajte u ovim šljokičastim kroksicama kod kuće ili na poslu!", piše na stranici brenda gdje se nalaze šljokičasti modeli u različitim bojama. Ako mislite da ćete na njima uštediti, vjenčane kroksice ne dolaze po maloj cijeni - ona iznosi 79 funti, odnosno gotovo 700 kuna.

Etsy.com
Crocs natikače sa šljokicama

Etsy.com
Crocs natikače sa šljokicama

Etsy.com
Crocs natikače sa šljokicama

Tvrtka Crocs tako je još jednom privukla pažnju na sebe, što im dobro ide. Njihovi modeli uglavnom šokiraju javnost, pa se uz ove vjenčane, pričalo i o onima na visoku petu, a one s potpisom Balenciage čija je cijena iznosila 850 dolara posebno su podigle prašinu. Iako ih većina ljudi ne može smisliti, o kroksicama znaju svi, pa ih mnogi i dalje kupuju.

Instagram
Balenciaga

Osim za priliku vjenčanja, ove kroksice ukrašene šljokicama mogu biti i izbor za festivale, koncerte ili svakodnevne prilike ako ste ljubiteljica šljokica. Pa tko voli, nek' izvoli!

Linker
25. travanj 2024 12:11